Lifestyle

Piknikové kratochvíle

V sobotu sme sa zišli a dobovo piknikovali. Bola to veľmi príjemná udalosť, i keď v trochu tropickom počasí, tak sme sa ukrývali pod maskovačkou či vojenskými stanmi. Ten náš mal na starosti pin-up premeny návštevníkov – žien, ktoré sme dobovo učesali, nalíčili, odeli a pofotili na piknikovej deke.
Menšia reportáž v TV JOJ (35:05) tu.
Rozhovor s českou pin-upkou Dashou Marlen tu.
Ja som sa zhostila vizáže, ako je možné vidieť v mojej silnej póze so štetcovým opaskom. Bola to skvelá príležitosť si vyskúšať líčenie niekoľkých žien za sebou a po líčení počuť tie slová, že sa cítia krásne a jedinečné, je na nezaplatenie 🙂
vintage piknik piknikove kratochvile premeny
vintage piknik
Bolo mi cťou spolupracovať s Dášou Marlen z Českého pin-up a vintage, ktorá ako správna dobová štylistka česala a odievala žienky, ktoré sa na chvíľu chceli stať dobovou dámou.
A takto to vyzerá, keď dámy nakupujú maffinky a raw koláčiky 🙂
dobový vintage piknik bratislava
 Pokročilá hodina nám dopriala aj trochu voľna a času na profi fotenia. Fotografov tu bolo hneď niekoľko a akonáhle sa ocitol nejaký zaujímavý objekt na deke, spŕchlo sa ich k sebe aj zo 5 a cvakali ako  na workshope 🙂 Vďaka tomu, sa mi podarilo získať pár pekných fotografii.
piknik bratislava vintage pinup
vintage pinup piknik bratislava
piknik vintage pinup bratislava
piknik vintage pinup bratislava

 

Veľká vďaka všetkým, ktorí sa na pikniku podielali a nabudúce odporúčam prísť a zapiknikovať si s nami 🙂 Poučili sme sa z chýb a ďalší piknik určite bude niekde v dostupnejšej lokalite ako je bunker za Bratislavou, kam nechodí ani mestská doprava.

Podobné články

1 komentár

  1. […] Ak je vám ľuto, že ste nás nestihli v Košiciach, nezúfajte!! V Bratislave sme zorganizovali druhý ročník dobového pikniku v dostupnejšej lokalite na Partizánskej lúke v bratislavskom lesoparku. Článok o minuloročnom pikniku nájdete tu. […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.