Fashion Recenzie

RECENZIA: Moja podprsenka od Madam Podprsenka


Nedávno ma oslovila Madam Podprsenka aby som účinkovala v ich videu, ktoré môžete vidieť na ich Facebooku, vyskúšala som si tiež bra fitting a ako odmenu som si mohla odniesť nejaký kúsok domov. Bol to pre mňa veľmi príjemný šok, vzhľadom na to, že som túto predajňu už dlhšie sledovala cez Facebook a s otvorenými ústami pozerala na to úžasné prádlo, ktoré majú v ponuke. Ich selekcia značiek je totiž veľmi zaujímavá, rafinovaná a netradičná. Nie, že by ste tu nenašli aj obyčajné prádlo bez čipiek (napríklad Calvin Klien), ale do Madam Podprsenky skutočne treba prísť na vynímočné kúsky. 

Vďaka bohu, že takto skvelý obchod sa nachádza už aj na Slovensku aj so všetkými službami, čo k tomu patria. V poslednej dobe sa v našich končinách rozmáha bra fitting, ktorý v zahraničí úspešne funguje už roky. Myslím, že viaceré ženy to uvítajú, pretože výber správneho prádla nie je ako skúšanie si obyčajného trička v kabínke. Najmä ženy s väčším objemom a nosením nevhodnej podprsenky riskujú zdravotné problémy.

V Madam podprsenke som skúšala toľko podprseniek koľko som na sebe nemala snáď za celý svoj život. Na prvej odskúšanej sme prišli na to, aká veľkosť by mi mala sadnúť a už to len išlo – do kabínky mi predavačka Karin nosila rôzne značky, strihy a prevedenia. Sama som mala problém si vybrať, no najviac ma uchvátila táto predĺžená verzia od Gossard, ktorá je aj novinkou.

Veľkým prekvapením pre mňa bol obvod, ktorý mi sedel a síce 75, doteraz som bola zvyknutá na 80 alebo 85. Tým, že nenosím podprsenky často mi obvod 75 prišiel moc úzky, no práve ten zaručí, že prsia sú na správnom mieste a držia ako majú. 
K tejto podprsenke si môžete zakúpiť nohavičky so zvýšeným pásom alebo tanga strihu. Z kolekcie Gossard VIP ma ešte veľmi zaujalo krásne čipkované body. Mimochodom, na stránke Madam podprsenka nájdete veľmi dobrý návod ako si kúpiť prádlo aj cez eshop 🙂 

K samotnej podprsenke ani nemám čo dodať – je nádherná, sexi, prepracovaná a kvalitná. Najväčšou výzvou je však zapínanie. Keďže v odporúčaní, ktoré som obdržala pri nákupe, som sa dočítala, že sa podprsenky nemajú zapínať formou prehodenia si ju na brucho, zapnúť a otočiť na chrbát, skúšala som si ju teda zapnúť priamo na chrbáte a predstavte si, že som dokázala. Sama nechápem ako, ale ide to 🙂

Do Madam Podprsenky určite odporúčam zájsť, nájdete tam milý a školený personál, ktorý vám s výberom dobre padnúceho prádla veľmi ochotne pomôže. 
fotky Madam podprsenka, môj archív

Podobné články

8 komentárov

  1. Hezký kousek sis vybrala 🙂

    Ili Libertad

  2. Krasna 🙂

  3. hovorí:

    Vyzerá úplne super 🙂

  4. Ta podprsenka je vážně nádherná 🙂 Já si vždy myslela, že mám obvod 70 a doma mám i 75, ale nedávno jsem zjistila, že mám 60.. no sehnat takovou podprsenku je celkem oříšek.

    1. Súhlasím, preto je výhoda toho bra fittingu priamo v obchode 😉

  5. Krásna luxusná podprsenka!

  6. Vyzerá super 😀
    Girl with pink nails

  7. Fakt krásna podprsenka! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.