Lifestyle Shopping

Myprotein dobroty

Moje nové mňamky z eshopu myprotein.sk

Myprotein je veľmi obľúbená a cenovo dostupná značka proteínov či iných výrobkov bez cukru s doplnenými bielkovinami. Jeho mánii som prepadla tiež. Vyhovujú mi ceny a chute ich produktov, i keď niekedy som aj ja šliapla vedľa – ako napríklad s proteínom s príchuťou tiramisu. 
Teraz som sa rozhodla zainvestovať aj do zmesí na rýchle a chutné raňajky, keď doma nič nemáme. Musím uznať, že sa stále ešte učím nájsť adekvátne množstvo tekutín, ktoré sa miešajú s práškom aby vznikol ideálny výsledný produkt. Palacinky mi vyšli nenormálne tenké a riedke, ale za to chutné. Hrnčekový koláčik  Mug cake mix sa mi doposiaľ nepodarilo spraviť 😀 vždy sa „upiekla“ iba nejaká časť na vrchu a zvyšok bol riedky. Keď som to skúšala dať znovu do mikrovlnky, tak som ďalšiu pol hodinu trávila jej čistením, lebo celý obsah z hrnčeka „vybuchol“.
Konečne som si zadovážila sirupy Mysirup, ktoré sú chutné a skvelo doplnia lievance, wafle, palacinky, či moje obľúbené vločkové placky. Tie mi poradil môj bývalý kolega, vločky sa nechajú napučať buď v mlieku (ja používam sójové) alebo vo vode, potom sa zmiešajú s protéinom, môže sa tam pridať vajíčko (ja dávam len bielko) a šup na panvicu. Ak je cesto moc suché, pridám kokosový olej. Žltý je logicky s príchuťou citrónovou a druhý je niečo ako javorový. Mňam! Rozhodne odporúčam 🙂
S protéinov som siahla po špeciálnej verzii Impact whey Isolate s čučoriedkovou príchuťou a po tej klasickej Impact whey protein s vanilkovo-malinovou príchuťou. Obidva protéiny mi veľmi chutia, tentokrát som zvolila dobre. Chuťovo medzi nimi nevidím rozdiel, ten sa javí skôr v zložení. Isolate je totiž ešte viac nadupaný bielkovinami, ktoré sú získané z vegetariánskeho tvarohu. Je teda veľmi dobrý na tvorbu svalovej hmoty a má taktiež znížené sacharidy. Klasický Impact whey proteín je srvátkový a skôr na doplnenie a udržanie dennej dávky bielkovín pri pravidelnom cvičení či aktivite. 
Veľmi sa mi páči nový systém uzatvárania obalov, ktorý funguje na takom akoby zipsovom systéme.

UložiťUložiť

Podobné články

2 komentáre

  1. protein bych také potřebovala, téměř všechny zdravé recepty ho obsahují 🙁

    Somethingbykate

  2. Tie proteíny vyzerajú lahodne ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *

    * Kawaiibox giveaway *

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.