Beauty

RECENZIA: Dermacol Powder Eyebrow shadow

Zbožňujem produkty na obočie, ich testovanie a hodnotenie. Neviem prečo, ale som na to úchyl. Obočie je jedna z prvých vecí, čo si všimnem a nalíčenej (aj nenalíčenej) žene. Produktom na obočie som venovala už jeden článok, k nemu som spracovala aj video ako si ľahko spraviť prirodzene vyzerajúce obočie a v tomto mojom trende som sa rozhodla pokračovať. Siahla som teda po ďalšom zaujímavom produkte, ktorý som v predošlom článku nespomínala, a to tieň v ceruzke Powder Eyebrow shadow od Dermacol.

dermacol powder eyebrow shadow 3

Tieň sa teda vždy vytlačí do hubkového aplikátoru, ktorý je spracovaný do špičky. Samotná farba môjho odtieňu 3 je veľmi pekná studená hnedá. Okrem neho je ešte bledší 2 a pre blondýny 1. Nemyslím si, že sa tu nájdu čiernovlásky či ryšavky. Všeobecne nerozumiem výrobcom produktov na obočie, že idú do predaja s tromi farbami a chcú tak osloviť čo najviac zákazníčiek? Podľa mňa by v portfóliu výrobkov na obočie malo byť aspoň 6 farieb. Ako som spomenula, červenovlásky to majú najhoršie, keďže v našich drogériach je priam nemožné nájsť pekný teplý hnedý tieň s červeným podtónom. Najlepšie sa preto vyberá od firiem, ktoré sa primárne venujú obočiu ako Anastasia Beverly Hills, ktorá má v portfóliu hnedé, tmavohnedé farby od výmyslu sveta a taktiež v rôznych teplotách. No ale vráťme sa k Dermacol 🙂

Ja by som označila tento produkt skôr na zvýraznenie chĺpkov obočia. Podľa mňa nie je úplne ľahké s hrubou hubkou pekne vykresliť obočie s ostrým ukončením. Možno by bolo jednoduchšie si vyklepať tieň na ruku a so skoseným štetcom ho nabrať a tak aplikovať na obočie. Samotnou ceruzkou sa však dá pekne prejsť len po chĺpkoch a jemne ich zfarbiť. Mne sa tento efekt veľmi pozdáva ako taká iná alternatíva farebného gélu na obočie.

Naľavo len zafarbené chĺpky, napravo som sa snažila obočie vykresliť.

obočie dermacol ceruzka tieň zelené oči linka

Ceruzku kúpite za 6-7Eur. Čo je cena, za ktorú viete online zohnať už aj pomády na obočie (napr. od Vipera, Milani, Makeup Revolution), či lepší gél. Taktiež je otázne ako dlho tieň v tube vydrží. Niekto sa ale môže v tomto produkte nájsť, osobne si však nemyslím, že s týmo zaujmú širokú cieľovú skupinu. Každopádne je to pre náš Česko-slovenský trh celkom zaujímavé oživenie.

CELKOVÉ HODNOTENIE: 3/5
PLUSY:
– farebná teplota odtieňov
– dostupnosť
– vytvára prirodzený efekt
– český výrobok

MÍNUSY:

– dostupné len 3 odtiene
– široký a hrubý aplikátor
– ťažko sa s ním vykreslujú ostré hrany, respektíve je to priam nemožné

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.