Beauty Shopping

Aprílové nákupy a novinky

Mesiac sa s mesiacom míňa a mňa čaká článok s jarnými novinkami a inými nákupmi, tak poďme na to 🙂

Rovnaké produkty z Avon som si objednala už minule, mamina to nejako poplietla a objednala znovu 😀 tak mám teraz dva krát olejček aj sprcháč. Ten nenormálne vonia, ako karamel. Avšak keď dopoužívam, chcem si zaobstarať nejaký prírodný.

Korektor Essence pod oči je pre mňa katastrofa, hrudkuje sa, zalieza do vrások, nič nekryje. Ale nevravím, že niekomu nemôže sedieť 🙂 Tuhý korektor Catrice som kúpila ako odporúčanie na podkladovú bázu. Žiaľ, zatiaľ sa mi veľmi neosvedčil. Je možné, že ho budem posúvať..

Ďalším prírastkom do mojej kozmetickej zbierky je henna na obočie. Nechápem, prečo som si doteraz nefarbila obočie. Mám v tom momentálne závislosť a neviem si predstaviť bez toho existovať!! Ja mám svoje prirodzene bledučké a odlíčená pôsobím veľmi nevýrazne. Teraz je moje obočie zreteľnejšie za každých okolností. Farbím si ho tak raz mesačne.

avon senses essence camouflage catrice korektor henna verona obočie

Nasleduje nádielka jarných noviniek od Mary Kay. V tejto kolekcii nájdete krásne farebné laky, tiene v štýle 80-tych rokov, roztomilú vôňu, lesk na pery a krásnu taštičku. Medzi novinkami v portfóliu značky je aj ílová maska na tvár. Quattro tieňov Glistening horizon čoskoro uvidíte v ďalšom článku v líčení 🙂

mary kay novinky jar stay beautiful clearproof mary kay tiene stiny laky  lesk novinky farby jar jarnemary kay glistening horizon sunlight swatch stiny tiene

Vôňa Eau so cute v tvare motýlika či mašličky je nenormálne rozkošná a hravá. Má sladkastú vôňu, čo mám rada a často ju nosím. Nie je to typ ťažkej a dlhotrvácnej vône, preto si myslím, že sadne mnohým ženám.  Obsahuje rôzne vône kvetov ako mandľový kvet, pivonka či sedmokráska.mary kay parfem vona eau so cute stay beautiful mary kay eau so cute parfem vona vune

V maske Clearproof vidím výhodné veľké balenie a ak ju mám porovnať s ílovou novinkovou maskou od L’Oréal, táto je na tom zložením lepšie. Stále má však v sebe nejaké konzervanty, ktoré by v takýchto maskách podľa môjho názoru nemuseli byť. Čo je zaujímavé, že obsahuje napríklad rozmarín. Maska stojí 26,50Eur.

mary kay novinka novinky clearproof maska ilova

Zaujímavé novinky priniesol aj Gliss Kur s touto radou na farbené vlasy. Páči sa mi, že maska z tejto rady sa aplikuje len na pár minút, čo je skvelé šetrenie času. Farbu 4.54 som posunula mamine, lebo viem, že presne toto sú jej odtiene, som teda zvedavá na výsledok a jej hodnotenie farby 🙂 Páči sa mi aj bezoplachový kondicionér, ktorý podľa mňa opäť šetrí čas a v konečnom dôsledku aj vodu, keďže ho netreba oplachovať.

gliss kur schwarzkopf farby brunete 6.65 4.54 fiber therapy gliss kur fiber therapy kondicioner sampon

Tieto produkty som si objednala z bionatural.sk a plánujem ich rozobrať v samostatnom článku, keď dobre otestujem produkty 🙂

bionatural.sk akamuti bamboo kefka

Od Annemarie Borlind Slovensko som obdržala ďalšiu radu na testovanie, tentokrá pre suchú a normálnu pleť. Som zvedavá aj na čiernu masku a makeup. Všetko bude v samostatnej recenzii, keď produkty trošku viac vyskúšať a budem si vedieť na ne vytvoriť názor.

annemarie borlind energy nature kozmetika

KONEČNE som objavila aj na Slovensku bavlnené odličovacie tampóny. Mne už dávnejšie napadlo, prečo niečo takté neexistuje, ale hlbšie som po nich nepátrala. Až raz ich ukázala blogerka Svět podle LU na instagrame, ktorá ich objednala z českého hand-made portálu fler.cz. Daná pani na Slovensko však neposiela a tak som sa obrátila na náš hand-made portál Sashe a našla som. Na odličovanie fungujú perfektne, je však lepšie navlhčiť ich vodou a potom naniesť odličovací produkt. Ja používam mlieka, je dosť možné, že dvojfázové odličovače na báze vody viac vsiaknu. Napríklad tonikum vpijú dosť, to si odteraz nanášam priamo prstami. Veľmi ma teší, že takto znížim spotrebu jednorázových odličovacích tampónov 🙂

Lak Eveline a púder Chanel sú z výmeny. Ten púder je úúúúžasný, obrovské množstvo, veľmi jemne mletý, jediný môj problém s ním je, že je mi tmavý 🙁 žiaľ zatiaľ som ako bledula nenašla ideálne bledý púder pokiaľ nie je transparentný a ten zas nič nekryje.Takže Chanel posúvam ďalej.

bavlnene tampony na odlicovanie eveline 8in1 chanel chanel puder pudr powder

Podobné články

3 komentáre

  1. […] Aprílové nákupy a novinky […]

  2. Čokoládový sprcháč od Avonu jsem si také objednala a to rovnou 2x, mám tuto vůni v kosmetice moc ráda 🙂

    1. Drew hovorí:

      že? úplna cukráreň 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.