Beauty Recenzie

Top 2 korektory pod oči

Článkov o korektoroch je mnoho, ja som chcela jeden venovať tým najlepším, ktoré mi za posledné roky padli do ruky. Je to dvojica tekutých korektorov pod oči, pričom jeden je z lacnej kategórie a druhý z drahšej.

CATRICE Liquid Camouflage odtieň 010 Porcelain 4,50Eur

Značku Catrice poznáme snáď všetci. Je široko obsiahnutá v sieti rôznych drogérii a cenovo dostupná. Už som skúšala všeličo z ich portfólia, no musím povedať, že tento korektor je zatiaľ jediný, ktorý ma nadchol. A budem sa čudovať ak ste o ňom ešte nepočuli 🙂 Okolo Liquid Camouflage vznikol totiž veľký „boom“ a nie nadarmo. Je totiž skutočne hutný, vysoko krycí, bledý a dlhotrvácny. S lacnými korektormi som mala doposiaľ zlé skúsenosti, často slabo kryjú a po čase sa zhlukujú do máp či vrások. Tiež ma veľmi potešil odtieň, pretože je dostatočne bledý, dokonca bledší ako najsvetlejší odtieň od Maybelline Fit me, ktorý som mala (tiež dobrý korektor).

korektory pod oči catrice liquid camouflage mary kay perfecting concealer korektory pod oči catrice 010 porcellain mary kay light ivory

MARY KAY Perfecting Concealer odtieň Light Ivory 14,90Eur

Od Mary Kay som kedysi dávno používala korektory v tube, no skôr na vyrážky a nedokonalosti. Myslím, že kedysi som si pod oči vôbec nedávala korektor, pretože som s tým nevedela pracovať. Perfecting concealer som objednala vďaka chválam z každej strany a úprimne ma prekvapil. I keď Mary Kay má z portfólia dekoratívnej kozmetiky práve dobré púdre a makeupy, tak prečo nie korektor. Je tiež hutný, vysoko krycí, vôbec sa nezlieva do vrások, dlho drží a odtieň? Najlepší aký som mala. Je ešte bledší ako Catrice, takže ak ste pokožkou tip upírky, bude vám sedieť 🙂

korektory pod oči catrice liquid camouflage mary kay perfecting concealerkorektory pod oči swatch ukazka catrice 010 porcelain mary kay light ivory

Swatch som fotila na dennom svetle ale z iných uhlov, preto pôsobia korektory trošku inak. Najmä Catrice ma prekvapil, že na prvej fotke sa javí do ružova a na druhej do béžova. Jeho nevýhoda je, že je teda trošku tmavší a môže na niekom ešte viac zoxidovať. Mary Kay si drží svoj odtieň po celú dobu nosenia. Za seba odporúčam obidva, no z tejto dvojice preferujem viac, najmä kvôli odtieňu, drahšiu verziu a síce ten od Mary Kay. Obidva však veľmi dobre prekryujú kruhy pod očami a iné neduhy.

Aký je váš obľúbený korektor? 🙂

Podobné články

2 komentáre

  1. hovorí:

    catrice je skvělý, čtu o něm dost často. 🙂 Jinak já používám spíš tuhý korektory a můj oblíbený je od essence so clear a od Balea.

    Somethingbykate

  2. Janka Bianka hovorí:

    Mám tento od Catrice, podľa mňa je dobrý, ale do vrások okolo očí skrátka zalieza. Hlavne ak si trochu neustrážim množstvo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.