Beauty

Dymové líčenie

Dymové líčenie môže byť nositeľné aj na deň. Že neveríte? Tak vedzte, že líčenia, ktoré u mňa vidíte, sú vo väčšinou také, s ktorými idem v pohode na ulicu. Odfotím sa predtým než idem z domu a neriešim. Chcem takýmito líčeniami povzbudiť ženy, aby sa nebáli farieb a ako sa obliekame každý deň inak, môžeme každý deň inak aj vyzerať a to iba vďaka makeupu. Preto nie vždy používam umelé mihalnice, lebo ktorá žena ich má bežne v kozmetickom šuflíčku a má čas sa s nimi piplať?

dymové líčenie líčení inspirace inšpirácia zelené oči dymové líčenie líčení inspirace inšpirácia zelené oči

Z tohto dôvodu sa mi veľmi páčia vizážistické štýly, pretože pracujú s prirodzenosťou. Pre mňa je instagramový make-up veľmi preťažený. Je tam všetkého veľa – hrubé rámcové dokonalé obočie, nejaký cut crease s mega hrubou a dlhou linkou, obrovské umelé mihalnice, kontúrovanie a veľké nafúknuté pery. A to všetko prejde retušou a vo výsledku tu máme niečo, čo sa podobá rad radom na seba bez ohľadu na majiteľku make-upu. Rozumiem, že make-up je o hre, ale ja si myslím, že sa dá robiť aj tak, aby stále zvýrazňoval osobnosť ženy.

dymové líčenie líčení inspirace inšpirácia zelené oči blogerka blogerky dymové líčenie líčení inspirace inšpirácia zelené oči blogerka blogerky dymové líčenie líčení inspirace inšpirácia zelené oči blogerka blogerky

Kto je pre vás v make-upe inšpiráciou? Čerpáte z instagram štýlu alebo idete skôr podľa líčení herečiek, speváčiek a celebrít, ktoré líčia poprední vizážisti?

POUŽITÉ PRODUKTY

TVÁR

GOSH Velvet Touch foundation primer http://bit.ly/2i0Iafa
Missha M Perfect cover, odtieň 21 http://bit.ly/2uO96E2
Artdeco Camouflage korektor http://bit.ly/2ffFyro
MAC Mineralize korektor, odtieň NC15 http://bit.ly/2gAT6zW
Bo.Ho Púder http://bit.ly/2yP31w4
Trend it up Face contouring set

OČI

Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay paletka http://seph.me/2zzGsZC
NYX Jumbo pencil odtieň Milk http://bit.ly/2bwB4iO
GOSH Ultimate Eyeliner http://bit.ly/2y3rFVY
Trend it up Multiplying eyettention mascara

OBOČIE

Milani Stay put Pomáda na obočie, odtieň Brunette http://bit.ly/1SfT8Lt
NYX Tinted brow mascara http://bit.ly/2jg981W

PERY

Gerard Cosmetics Lip pencil, odtieň Bel Air http://bit.ly/2h6xUm9
L’Oréal Lip Paint, odtieň Hollywood Beige 201 http://bit.ly/2qrBsBa

Podobné články

5 komentárov

  1. Tatiana hovorí:

    Pre mňa si veľkou inšpiráciu ty a mnohé ďalšie blogerky ….páči sa mi ako líčiš používaš farby a pri tomto myslíš aj na ženy ktoré nepotrebuju vyrážať dych svojim make-upom aj keď ty ho vždy vyraziš. Pre mňa si veľkou motiváciou a inšpiráciou ❤️nemám moc rada také ostré , výrazne Barbie ktoré sú poopravovane

    1. Drew hovorí:

      Ďakujem krásne :))))

  2. hovorí:

    Inspiraci v makeupu nemám, většinou dám dohromady líčení z toho, co mám doma a na co mám právě chuť. Akorát při speciálních příležitostech si hledám zpětně líčení, které mě zaujalo a zkouším něco. 🙂
    Ty se líčíš nádherně a tohle dýmové líčení to jen potvrzuje.:)

    Somethingbykate

  3. Laurey hovorí:

    Opäť krásne líčenie ako to robíš? Vždy je jedimečne a odlišné od ostatných. A ako písala Tatiana hore, že si pre ňu inšpiráciou a motiváciou tak to platí aj pri mne. Keď že mám blog a stále ho zdokonaľujem sledujem viacero blogeriek a ty si jedna z mojích najobľúbenejších. ?

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    1. Drew hovorí:

      Jejo ďakujem pekne 🙂 a to mám dojem, že líčim furt to isté 😀 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.