Beauty Recenzie

Krásna s Akamuti

Poznáte značku Akamuti? Značka je na trhu od roku 2003 a okrem prírodných ingrediencii si dáva taktiež záležať na spôsobe výroby fair trade. Táto rodinná firma vyrába všetko ručne. Aké produkty som si na recenziu vybrala z eshopu naturalisvita.sk sa dočítate ďalej.

KVETINOVÁ PLEŤOVÁ VODA

Odkedy som začala používať ružovú vodu, neviem si bez kvetových vôd predstaviť svoju starostlivosť. Používam ju skoro pri každom kroku v pleťovej rutine (iba retinol a kyseliny dávam na suchú). Jemne osviežia pleť a vďaka vlkhosti produkty lepšie penetrujú do pokožky. Pleťové vody môžete samozrejme používať iba ako tonikum.

Bio pomarančová voda je vyrobená destiláciou z kvetov pomaranča. Pomarančové kvety zlepšujú zdravie pokožky, upokojujú citlivú pleť a podporujú mikrocirkuláciu pokožky. Musím žiaľ uznať, že svojou vôňou, mi táto voda veru nesadla. Viem, že mi veľa ľudí hovorilo, že im mnohé ružové vody smrdia ako zhnité, no práveže väčšinou to je náznak silno koncetrovaných vôd. Preto si myslím, že aj táo pomarančová je dobrá s vysokou koncetráciou. Používam ju naďalej, ale osobne už pomarančovú v budúcnosti asi nekúpim.

Bio ružová voda je pre mňa alfou a omegou. Ponúka všetky benefity ako aj pomarančová no navyše dokonale upokojí pokožku spálenú od slnka. Ružovú vodu môžete nechať vychladiť v chladničke a následne ju aplikovať na spálené miesta.Ružovú vodu si môžete aplikovať aj na vlasy, ktoré ruža podporí svojou hydratáciou. Môžete ju dokonca prikvapkať do svojho šampónu či kondicionéra.

krásna akamuti naturalisvita bionatural prírodná bio prírodní kosmetika kozmetika recenze recenzia rosewater orange water ružová voda pomarančová vodakrásna akamuti naturalisvita bionatural prírodná bio prírodní kosmetika kozmetika recenze recenzia rosewater orange water ružová voda pomarančová voda

RUŽOVÁ PLEŤOVÁ MASKA

Ružový íl pleť regeneruje, dodáva jej vitalitu a povzbudzuje. Taktiež má dobré účinky pre zapálenú, popraskanú pleť. Je vhodný pre všekty typy pletí a aj pre zrelú. Mám skúsenosti s práškovým ílom zeleným, tiež od značky Akamuti, z ktorého si miešam masku 1x týždenne. Tá je skôr určená na čistenie a problematickú pleť, pretože čistí pekne do hĺbky. Výhodou práškových ílov je to, že si viete namiešať masku podľa vašich potrieb – s vodou, mliekom, jogurtom, medom, kurkumou, šípkovým olejom, tekutými vitamínmi a podobne. Viete tak, čo v maske je a najmä týmto spôsobom maska nie je nijako k vašej pokožke drastická. Nechajte ju pôsobiť 5-10 minút, dlhšie maska na pokožke prestáva účinkovať.

krásna akamuti naturalisvita bionatural prírodná bio prírodní kosmetika kozmetika recenze recenzia ružový íl ílová maska krásna akamuti naturalisvita bionatural prírodná bio prírodní kosmetika kozmetika recenze recenzia ílová maska íl práškový

 

Podobné články

5 komentárov

  1. Akamuti je skvělá a kvalitní značka. Mám doma čokoládovou práškovou masku, která voní naprosto božsky 🙂 z růžové kolekce jsem měla pleťový krém, ale ten je už bohužel pryč 🙂

    1. Drew hovorí:

      Uuuu tak čokoládovú som ešte neskúšala 🙂

  2. Viki hovorí:

    nepoznám túto značku, ale mohli by trošku popracovať na obaloch 😛 veľa to spraví

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    1. Drew hovorí:

      Ja teda kozmetiku kvôli obalom nekupujem, takže túto stránku veľmi neriešim 😀 Ide mi skôr o to, či produkt funguje, zloženie atď.

  3. Tuhle značku sice neznám, ale ta maska mě dost zaujala :D.
    Windy pink style

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.