Beauty Recenzie

Líčenie s paletkou Distortion od Urban Decay

Tento zaujímavý počin od značky Urban Decay v USA uzrel svetlo sveta v Decembri 2017. K nám prichádza o čosi neskôr a už teraz si ju môžete zakúpiť na českej sephore za 56€ a aj v bratislavskom Douglas. A čím je táto paletka odlišná od iných?

Skladá sa z 10 základných tieňov, pričom 9 z nich je v línii UD nových (čierny matný tieň je skrátka čierny matný tieň). 5 z nich je však holografických, ktoré môžete nosiť samotné či dokonca ich vrstviť na iné tiene. Distortion bola nadizajnovaná tak, že tie najideálnejšie kombinácie tieňov nájdete v stĺpčekoch. Ak však radi porušujete pravidlá, nikto vám nebráni holografické tiene vrstviť ako len chcete 🙂 Pigmentácia tieňov je veľmi dobrá, holografické tiene vytvárajú pekné odlesky na čiernom a bielom podklade. Preto som trošku nepochopila tú osamotenú čiernu v paletke. Buď by som tam pridala aj bielu, podobne ako tomu je v palete Gliter Bomb od Too Faced, alebo tam čiernu nedala vôbec a nahradila ju nejakým iným metalickým tieňom. Na metalických tieňoch sú tie holografické o niečo menej nápadné. Pri cene 56€ cena vychádza na 3.70€ na jeden tieň.

urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatchesurban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatches urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatches urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatchesurban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatches

Prí líčení som zmixovala odtieň Territorial a Velvet, pričom na pohyblivé viečko som dala First Offense. Ten som podľa odporúčaní zvýraznila tieňom Bleach. Ako môžete vidieť, na medenom odtieni holografický tieň Bleach vytvoril jemný fialkovastý odlesk. Podľa mňa tie holografické tiene nemajú byť tak silné, že prekryjú tieň pod tým ale len jemne zmenia jeho farebnosť.

urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatches urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatchesurban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení linka eyeliner urban decay distortion palette paleta paletka tieňov tiene stíny očné oční metalické holografické líčenie líčení recenzia recenze swatch swatches

Podobné články

2 komentáre

  1. Líčení se ti moc povedlo, paletka vypadá vážně skvěle:).
    Windy pink style

    1. Drew hovorí:

      Ďakujem 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.