Fashion

Tón v tóne

Ako ste na tom s outfitmi tón v tóne? Musím sa priznať, že ja ich nenosím často. Vždy som sa snažila kombinovať dve maximálne tri farby dokopy, no čím viac sa stretávam s fashion blogerkami, tým viac nad outfitmi premýšľam. A preto mi napadne napríklad aj obliecť sa výraznejšie, farebnejšie či jednoliato. Kedysi sa tón v tóne nenosil vôbec, pôsobilo to smiešne. V dnešnej dobe je podľa mňa skôr problém nájsť dve rovnaké zelené. Každá má iný podtón, inú sýtosť a preto tón v tóne dnes vyzerá zaujímavo.

Tipy ako na outfit tón v tóne:

  • Ak nie ste výrazný typ, kombinujte skôr zemité a neutrálne farby. Ak ste odvážnejšia, nebojte sa obliecť do monochromatických výrazných farieb.
  • Outfit bude vyzerať netradične, ak upustíte na uzdu vrstvenie. Veď o tom ten tón v tóne je – skombinovať niekoľko odtieňov podobnej farby.
  • Nebojte sa vzájomne kombinovať aj rôzne textúry – pletené, metalické, čipku či štýly – športový s elegantným. Tieto budú spolu pôsobiť harmonicky, ak nemajú rovnaký odtieň.
  • Ak trafíte jednotlivé kúsky v takmer identickom odtieni, výsledný outfit bude pôsobiť luxusne
  • Ak chcete do outfitu vniesť inú farbu, urobte tak letmým akcentom alebo nie stavebným kúskom outfitom (v mojom prípade biela košeľa). Takto sa krásne viete vyhrať so vzormi či veľmi výraznými doplnkami.
  • Ste nízka? Jednoliaty outfit opticky pridáva výšku.

Mimochodom, tieto nohavice z Bonprix ma celkom prekvapili, obejdnala som číslo 42, ktoré bežne nosím a dobre mi sedia. Košeľa je tiež z Bonprix je to taký oversized štýl a na to, že je to veľkosť 36 tak mi je veľká 😀

ton v tone bonprix nohavice košeľa krivky moletka blogerka outfit inspiracia ako zemité farby bordova ton v tone bonprix nohavice košeľa krivky moletka blogerka outfit inspiracia ako zemité farby bordova ton v tone bonprix nohavice košeľa krivky moletka blogerka outfit inspiracia ako zemité farby bordova ton v tone bonprix nohavice košeľa krivky moletka blogerka outfit inspiracia ako zemité farby bordova

Košeľa: Bonprix; veľkosť 36
Nohavice: Bonprix; veľkosť 42
Sako, kabelka: Textile House second hand
Za úpravu fotiek ďakujem: Aura photo

Podobné články

4 komentáre

  1. hovorí:

    hehe o tomto som chcela písať v ďalšom článku čo sme fotili s vecičkami od Vivien 😀 len čakám na fotočky….si ma predbehla 😀 😀 😀 ale tento rok som si inak dala záväzok, že skúsim spraviť nejaké looky vyslovene len v jednej farbe, tak snáď sa mi pár podarí

    1. Drew hovorí:

      A tak ty to budeš mať určite zaujímavejšie 🙂 Ja som dala taký bežný mestský outfit 🙂

  2. hovorí:

    Tohoto bych se nebála, sama kombinuji tón v tóně, ale hlavně tedy modrou barvu 🙂 Možná je to tím, že ji mám nejradši a nějak se mi to líbí 😀

    Somethingbykate

    1. Drew hovorí:

      To je super 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.