Fashion

Moje obľúbené celé plavky

Tak ako v móde tak aj v plavkách platí krivka, že sa vracia do módy to, čo už sme kedysi nosili a videli. Posledné roky sú takto hitom plavky a strihy najmä 90tych rokov, kedy seriál Baywatch preslávil strih celých plaviek s vysokým vykrojením pri nohách, čo opticky predĺži aj tie najkratšie nohy na svete. Aj napriek tomu, že veľa žien celé plavky odsudzuje z hľadiska opaľovania sa, podľa mňa sú úžasným spestrením plážovej módy. Nestačím sa diviť, aké krásne a sexy strihy sú v ponuke! A jednak, pre ženy s krivkami sú podľa mňa ideálne 🙂 Pekne skryjú bruško, no vďaka hlbším výstrihom stále viete ukázať pekný dekolt. A mne sa teda veľmi páčia takéto rafinované výstrihy so šnurovačkou či už v dekolte, na bokoch alebo na chrbte. Ak vám  predsa len celé plavky nesedia, tento istý vzor kúpite na Cellbes aj v bikiny verzii.

Čo vy a celé plavky? Áno či nie?

cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit cele plavky cellbes moletka plus size model modelka curvz vzory swimsuit

Plavky: Cellbes; veľkosť 42
Náušnice: hand-made zo Zanzibaru
Lokalita: Mango Restaurant & Beach
Fotila: Aishallin Photography

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.