Beauty

NYX Shimmer down lip veil

Aj napriek tomu, že matné rúže sú stále v kurze, mnohé značky do svojho portfólia dopĺňajú nové odtiene a formulácie lesklých rúžov. Patrím do skupiny, ktorá preferuje matné rúže, no občas siahnem po trblietavých leskoch. V júni som sa zúčastnila odovzdávania cien NYX Face Awards v Prahe, odkiaľ som si odniesla nádielku nových trblietavých leskov Shimmer down lip veil. Formuláciou sú ľahké, nelepia a majú v sebe jemné alebo väčšie trblietky. Môžete ich nosiť samostatne alebo ako topper na inom rúži. Skúšala som ich na matnom rúži, pretože som predpokladala, že na ňom vytvoria iba jemné odlesky. Lesk sa však zmiešal s matným podkladom a na perách vytvoril klasické lesklé pery. Mnohé odtiene inak vo výsledku vôbec nie sú tak tmavé, ako sa v obale môže zdať.

Ako ste na tom s leskami vy? 🙂

nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia fortune teller what the punk nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia pout about plummin sweet mama nyx shimmer down lip veil swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia young star hypernova

V balíčku som si našla aj 3 lesky z radu Lingerie pričom dva sú silno trblietkové (Paillettes) a Chatoyant má mikro trblietky. Tieto tri sa mi normálne páčia viac ako Lip veil, sú perfektne pigmentované a takmer nelepivé.

nyx lingerie glitter shimmer gloss swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzianyx lingerie glitter shimmer gloss swatch lesk trblietavy ruz rtenka recenze recenzia euro trash butter

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.