Fashion

Letné káro

Aj vy milujete káro? Ja som vždy mala úchylku pre tento britský  či skôr škótsky vzor. Napriek tomu ho nemám v šatníku tak často zastúpený, sama neviem prečo. Vždy sa mi však káro alebo tartan spájal skôr s jeseňou a zimou. No ako sa mi dostala do rúk táto ľahká károvaná blúzka z Cellbes, chcela som ju pretaviť do trošku letnejšieho outfitu. Túto sukňu ste už mohli vidieť v článku Sukňa 4x inak a stále ju najradšej nosím s topmi na šírku ramien. Ako hruške mi to opticky vyrovná ramená na šírku spodnej časti tela.

Inak, čo sa týka vlasov, tento účes vznikol v spolupráci s kaderníctvom YOU, ktoré pravidelne navštevujem. Celý postup budete môcť čoskoro vidieť na stránke lepsiden.sk, kde pravidelne píšem články tiež 🙂 Účes sa môže zdať, že sa tam nič moc nedeje, no uvidíte, že sa tam vzadu toho odohráva oveľa viac. Ja som veľmi rada, že mi v kaderníctve ukázali zopár účesov, ktoré by som mala byť schopná sama vykúzliť a trošku obmeniť svoj styling.

karo tartan karovana bluzka hruska typ postavy obtiahnuta sukna pencil skirt ceruzkova puzdrova inspiracia inspirace cellbes textile house second hand karo tartan karovana bluzka hruska typ postavy obtiahnuta sukna pencil skirt ceruzkova puzdrova inspiracia inspirace cellbes textile house second hand karo tartan karovana bluzka hruska typ postavy obtiahnuta sukna pencil skirt ceruzkova puzdrova inspiracia inspirace cellbes textile house second hand

Top: Cellbes; veľkosť 38
Sukňa a lodičky: Textile House second hand
Náhrdelník a kabelka: z výmeny
Vlasy: YOU Hairstyling
Fotila: Gabriela Ujcáková

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.