Beauty

Clarins Water lip stain

V poslednej dobe západné značky rady napodobňujú kórejské kozmetické produkty. Vedia prečo. Kórea je v kozmetickom priemysle inovatívna a dbá na perfektné zloženie produktov. Odráža sa to aj v dekoratívnej kozmetike, kde nájdete aj obyčajnú ceruzku na obočie s perfektným zložením. Lip stain alebo lip tint je tiež jedným z produktov, ktorý Kórejčanky už dlhé roky obľubujú viac ako rúže. O čo je iný?

Lip tint je tekutá farba na pery, ktorá sa vám doslova vpije do pier. Po jednej aplikácii pery pôsobia, akoby to bola ich farba, len sýtejšia. Čím viac vrstvíte, tým viac viete docieliť efekt narúžovaných pier. Vďaka tejto vlastnosti sa lip stain neotláča a je dlhotrvácny. Kórejčanky ho obľubujú aplikovať iba do stredu pier, pričom sa prirodzene rozpíja do vonkajších kontúr pier. Pôsobí to jemne a dievčensky.

Tento tekutý rúž je väčšinou na báze oleja alebo vody. Vodové lip tints pôsobia prirodzenejšie a nie sú veľmi lesklé. Dajú sa perfektne vrstviť. Olejové sú najprv veľmi lesklé, no po čase pery zmatnia. Sú vhodné pre suché pery, pretože okrem dodania farby dokonalo hydratujú.

clarins water lip stain tint violet water 04 rúž rtenka recenzia recenze swatch clarins water lip stain tint violet water 04 rúž rtenka recenzia recenze swatch clarins water lip stain tint violet water 04 rúž rtenka recenzia recenze swatch clarins water lip stain tint violet water 04 rúž rtenka recenzia recenze swatch

Clarins Water lip stain

Obsahuje organickú vodu z malín a aloe vera, ktorá chráni pery pred vysychaním. Na výber sú 4 rôzne odtiene, môj je 04 Violet Water. Pozerala som veľa tutoriálov a aj pri tomto odporúčajú produkt naniesť aplikátorom. Nuž takto rúž veľmi fľakatí a kde ste naniesli viac farby, tak aj zaschne. Lepšia aplikácia je pomocou prstov ťupkaním na pery. Zafarbený prst mi však išiel veľmi ťažko umyť či odlíčiť. Po prvej aplikácii aplikátorom som nechápala, čo na tomto produkte všetci vidia. Pri pití a jedení mi ihneď zliezol z pier no zanechal vonkajšiu kontúru. Vyzerala som teda ako s kontúrkou na pery a ničím na perách. Tú kontúru som však nevedela prstami rozmazať a musela som si znovu aplikovať tint. Pri každom pití sa však veľmi rýchlo zo stredu pier stratil. Ako ma poznáte, produktu som aj napriek prvému zlému dojmu dala druhú šancu. Na druhý krát som sa rozhodla ho naniesť iba prstami. Z hľadiska otláčania sa tint choval tentokrát dobre, no čo ma mrzelo, že týmto spôsobom som nevedela z tintu dostať intenzívnejšiu pigmentáciu. Tento tint má ešte jednu vlastnosť, ktorá mi nie úplne sedí a to pocit na perách. Je to akoby také slabé brnenie, ktoré cítim po celý čas, ako je na perách. Budem potrebovať produkt nosiť ešte veľa krát aby som sa s ním zžila. Zaujímala by ma vaša skúsenosť s týmto typom produktu, či sama niekde nerobím chybu 🙂

 

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.