Fashion

Zbohom leto, vidíme sa o rok!

Zo všetkých ročných období mám najradšej leto. Teplo, slnko, energia, voda a čo ma najviac na lete baví je neriešiť, čo na seba. Vytiahnem prvé šaty, obujem sandálky a idem. Vrstvenie nemusím a s pribúdajúcim chladným počasím budem nútená dávať na seba viac oblečenia a ešte aj premýšľať nad tým, ako ich skombinovať. Samozrejme, padajúce listy majú svoju atmosféru, no ja mám radšej zeleň a teplé slnečné lúče 🙂 Som rada, že sme si toto fotenie strihli počas posledných teplých dní, kedy sa teplota vyšplhala ešte na 28 stupňov. Schválne som si tieto fotky nechávala na sychravejšie obdobie, aby mi dodali energiu. Taktiež som chcela mať zvečnené naše autíčko, s ktorým som fotila už minulý rok, no z fotenia mám len 4 fotky a ani na jednej nie je auto vlastne vidieť 😀 Toto naše BMW bolo láskou na prvý pohľad a radosť nám robí už 5 rokov. Je to model, s ktorým je šoférovanie zábava a kde ostatní do zákrut brzdia, ja idem ako strela, lebo športový podvozok drží na ceste ako sekundové lepidlo 🙂 Autíčko má však už 10 rokov a občas nám to dáva pocítiť. Preto uvažujeme, či si túto lásku necháme alebo ho o rok predáme. Mali ste aj vy nejaké auto, s ktorým ste boli ako jeden? A aké ročné obdobie máte najradšej vy?

leto blogerka bonprix saty inspiracia tyrkysove maxisaty plus size modelka bmw 1 coupe leto blogerka bonprix saty inspiracia tyrkysove maxisaty plus size modelka bmw 1 coupe leto blogerka bonprix saty inspiracia tyrkysove maxisaty plus size modelka perlovy nahrdelnik handmade lukzu leto blogerka bonprix saty inspiracia tyrkysove maxisaty plus size modelka bmw 1 coupe

Šaty: Bonprix
Náhrdelník: LukZu Design
Sandálky: zo sekáču v UK
Fotila: Evka Novanská

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.