Beauty Recenzie

Kozmetika Wellneo

Stále hľadáme to najlepšie pre našu pleť a kozmetický priemysel sa na oplátku neustále snaží niečo nové priniesť. Mne sa takto naposledy pod ruky dostali dva produkty značky Wellneo, ktoré som asi mesiac testovala.

Liftingové sérum

Čo sérum deklaruje? Má pleť vypnúť, rozžiariť, hydratovať a zjemňovať. Sústreďuje sa špeciálne na vrásky okolo očí a na mimické vrásky.

Čo obsahuje? Všeobecne povedané komplex peptidov a aktívnych látok morského a rastlinného pôvodu. Patrí tam napríklad akácia senegalská, riasy, vitamín E či fermentované zložky acacia, ktoré sú patentované ako Easyliance® 2.0. INCI zloženie sa na stránke neuvádza, tak vám ho sem prepíšem z krabičky:

Water, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, p-Anisic Acid, Sodium Levulinate, Chlorphenesin, Glucose, Ethylhexylglycerin, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Caprylyl Glycol, Plankton Extract, Phenethyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Koľko stojí? Zatiaľ je za 49,90€

Čo si o ňom myslím ja? Liftingové sérum má skutočne instatne viditeľné vypnutie. Ak chcete rýchlo pozdvihnúť viečka, či trošku zamaskovať vrásky, môžete sa naň spoľahnúť. V momente ako si ho nanesiete, cítite také pnutie akoby vám krém lokálne dané miesto trošku zamrazil, ťažko sa to opisuje 🙂 Sérum je inak ľahké, dobre sa vstrebáva. Z dlhodobého hľadiska očiam určite poskytne hydratáciu vďaka obsahu peptidov. Súhlasím, že je drahé, počkala by som na zľavu.


Magnetická maska na tvár

Čo maska deklaruje? Má pleť rozjasniť, zjemniť, chrániť a zároveň čistiť. Výsledkom je hebká a čistá pleť. Maska sa z tváre odstraňuje pomocou magnetu, ten je potrebné obaliť do servítky, inak sa vám maska pripojí na magnet a odstrániť ju nebude jednoduché 🙂 Magnet sa nachádza na spodnej časti tégliku.

Čo obsahuje? Účinné aktívne zložky ako MatrixylTM 3000, rastlinné oleje (jojobový, mandľový a olivový olej) a Retinol (retinol palmitát). Opäť prepisujem INCI zloženie z krabičky:

CI 77492, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Fragrance, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Caprylate, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Dipropylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sorbitan Laurate, C18-36 Acid Glycol Ester, C18-36 Acid Triglyceride, Tocopherol (Vitamin E), Lactic Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Koľko stojí? Zatiaľ je za 49,90€

Čo si o maske myslím ja? Budem úprimná a myslela som si, že toto bude najväčšia blbosť, bola som veľmi skeptická, že takáto vec môže mať nejaký viditeľný účinok. Maska však predčila moje očakávania. Na pleti jemne poštipkávala, čo môžu spôsobovať niektoré látky – ja som od kozmetičky na tento pocit zvyknutá. Nanášanie mi išlo rýchlejšie štetcom neý pribalenou špachtličkou. Odstraňovanie masky magnetom je veľmi relaxačné a príjemné. Produkt je nasiaknutý hydratačnými zložkami, ktoré po odstránení masky treba do pleti vmasírovať. Mne trvalo asi 5 minút, než sa mi zvyšky tohto akoby gélu úplne vsiakli do pokožky. Naozaj bolo viditeľné, že povrchové odumreté bunky boli odstránené, maska si aj poradila s hornou vrstvou upchatých pórov. Pokožku zároveň zjemnila a zhydratovala, čiže je to akoby 2v1 = čistiaca a zároveň hydratačná maska. Sama som ňou milo prekvapená a rada ju používam 🙂

Ak by ste ju chceli vidieť v praxi, natočila som s ňou aj video na mojom Youtube.

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.