Fashion

Letné šaty pre hrušku

Ak ste mojim pravidelným sledovateľom či čitateľom, iste ste už podchytili môj štýl. Viete, že na svoju postavu typu hruška mám rada strihy, ktoré sú zúžené v páse. Vyberám si podľa toho krátke šaty, zimné šaty, maxi šaty či spoločenské šaty. Dnes mám pre vás dve inšpirácie z butikovo.sk na šaty pre hrušku 🙂

Na mojej postave najviac vynikne ak je vrch obtiahnutý a sukňa voľná. Vtedy je dominantnou úzka vrchná časť tela a úzky driek. Dávam si pozor na to, aby šaty neboli strihané tesne pod prsiami – tento strih na mne vytvára tehotenský efekt. A tiež aby neboli strihané až príliž na bokoch – čo ich ešte viac zväčšuje. Ja dokonca rada nosím strihy typu vreco – voľné padavé, do ktorých iba dám opasok, vytvorím si tak pás a mám neskutočne pohodlné šaty.

Modrá so žltou tvoria úžasný kontrast a ak sa farieb bojíte, skúste ich do outfitu zakomponovať v doplnkoch 🙂

Tieto žlté šaty ma zaujali preto, že kopírujú vintage módu. Majú niečo z 40-tych a niečo z 50-tych rokov. Volániky v hornej časti a pri krku dodajú objem na šírku ramien a postava hrušky pôsobí súmernejšie – približuje sa postave presýpacích hodín.

Fotila:  Aishallin Photography

Podobné články

3 komentáre

  1. I just love the first look with the mix of blue and yellow! Beautiful!

  2. hovorí:

    Dokonalé šaty, barevně se mi líbí spíše ty modré, ale ty žluté jsou také nádherné. 🙂
    http://somethingbykatep.blogspot.com/

  3. Viki hovorí:

    tá prvá kombinácia je super 🙂

    WHEN PIGS FLY

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.