Beauty Starostlivosť o pleť

Zázrak na počkanie s Leorex

Že vám značka Leorex nič nehovorí? Nevadí, od toho som tu, aby som vám ju predstavila 🙂 Jedná sa o dermakozmetcké produkty, ktoré vo svojom zložení využívajú najmä kremík. Ten dokáže vypnúť pleť a keďže je nášmu telu vlastný, je pre nás nezávadný. Značka bola založená v roku 1999 v Izraeli a drží medzinárodný patent na výrobu liekov a kozmetiky na základe predpisov vydaných ministerstvom zdravotníctva. Slovenské zastúpenie značky mi ponúklo vyskúšať niektoré produkty a keď sa povie zázrak na pleť, idem do toho všetkými desiatimi 🙂

Vypínacia maska ACTIVE

Čo maska deklaruje? Maska je schopná za 10 minút vďaka mechanickému procesu vyhladiť vrásky. Účinok je viditeľný okamžite, pleť je jemná, žiarivá a pôsobí mladistvo. Vypnutie vrások uvoľňuje tlak pôsobiaci na štruktúru tkanív a umožňuje prirodzenú regeneráciu pokožkových buniek.

Čo obsahuje? Nano-kremičitany, ktoré vytvoria na pleti akoby neviditeľnú sieť, ktorá dokáže vyhladiť vrásky a zároveň dodáva pokožke hydratáciu. Aloe vera, ktoré upokojuje, lieči a má mnohé dobré účinky. Vitamín A, ktorý je vždy v kozmetike prínosom – redukuje vrásky, pigmentové škvrny, urýchľuje tvorbu nových buniek a podporuje tvorbu kolagénu.

INCI: Purified water, Silica, Propylene glycol, Silica silytate, Sodium hyaluronate, Aloe barbadensis (aloe vera), Leaf powder, Benzyl alcohol, Sorbic acid, Retinyl palmitate (Vitamin A), Tocopheryl acetate (Vitamin E), Iodopropynyl butylcarbamate, Glycosaminoglycans, Sclerotium gum, Sodium hydroxide, Chitosan glycolate.

Koľko stojí? 31,51€

Čo si o nej myslím ja? Maska skutočne funguje. Fakt. Aj keď zrelá pleť by mala účinok viditeľnejší, sama som cítila, že sa mi pleť vypla a držala aj moje unavené viečka. Môj reálny test som zdokumentovala na Youtube. Je to super produkt pred akciou, plesom, svadbou, keď potrebujete vyzerať skutočne dobre a stojí to podľa mňa za to.
Maska má skutočne zaujímavý proces používania – najprv treba prášok v sáčku rozmačkať a aktivovať ho. Následne si masku aplikujete na tvár a počkáte než zaschne akoby do prášku. Potom ju zmyjete. Ja som veru ešte nemala masku, čo by takto fungovala – skutočne vám odporúčam pozrieť to moje Youtube video, kde je to krásne vidieť, ako sa maska mení 🙂

Očný gél so zlatom

Čo gél deklaruje? Leorex označuje tento očný gél za jedinečný produkt, pretože revolučná zmes čiastočiek kremíku začne hneď po aplikácii pracovať a na pokožke vytvára neviditeľnú sieť, ktorá zdvíha a vyhladzuje vrásky v oblasti očí. Gél je hypoalergénny, neparfumovaný a je možné ho používať ráno aj večer. Pomáha odstraňovať tmavé kruhy pod očami, opuchy a okrem iného krém stimuluje mikroobeh krvi.

Čo obsahuje? Kyselinu hyalurónovú, ktorá ako iste viete, je úžasnou látkou na hydratáciu. Kolagén, elastín, vitamín E.

INCI: Purified water, Glycerine, Sodium hyaluronate, Water & Alcohol & Lecithin & Disodium rutinyl disulfate & Hydroxyproline & Sorbitol & Magnesium ascorbyl phosphate & Tocopherol & Ascorbyl palmitate & Glyceryl stearate & Glyceryl oleate & Citric acid, Calcium aluminium borosilicate & Titanium dioxide & Silicon dioxide & (Tin 1V OXides), Carbomer, Benzyl alcohol, Sorbic acid, Mannitol & Cellulose & Calcium sodium borosilicate, CI 77492 (Iron oxides) & CI 77891 (Titanium dioxide) & Gold & Tin Oxide & Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium hydroxide, Water & Rhizobian gum & Sodium hyaluronate & Phenonip & Chlorphenesil, Silica silytate, Silica, Glycosaminoglycans, Propylene glycol, Phenoxyethanol.

Koľko stojí? 37,72 €

Čo si o ňom myslím ja? Produkt, ktorý neobsahuje parfumáciu, je okamžite v mojich očiach na vyššom stupienku. Prečo? Parfumácie sú do kozmetiky pridávané aby prekryli pôvodný (prirodzený) pach kozmetiky alebo aby dali produktu vôňu, ktorá opantá naše zmysly a budeme ho používať s oveľa väčšou radosťou. Suma sumárum, pre pokožku má nulový benefit.
Avšak, budem trošku kritická na to zlato v očnom géle. FDA (Food and Drug Administration) eviduje zlato ako farbivo a nepovažuje ho za aktívnu látku. Doposiaľ nebola naň urobená relevantná štúdia, že by malo pre pleť nejaké špeciálne benefity oproti iným kozmetickým látkam. Zlato sa skôr využíva v medicíne a aktuálne sa s ním pracuje pri liečby rakoviny.
Sérum je však super z hľadiska hydratácie očného okolia a obsahu kolagénu. Gél je veľmi príjmený, rýchlo vstrebateľný, určite vhodný pre všetky typy pleti. Balenie je na ončý gél obrovské, rozhodne vám bude trvať dlho, než ho miniete. Má rozjasňujúce účinky a okolie očí drží pekné hydratované, ja som s ním spokojná.

Liftingový Hydratačný Očný gél

Čo krém deklaruje? Hydratuje očné okolie, odstraňuje vrásky, kruhy či opuchy, pleť zpevňuje. Ak ho dáte na noc do chladničky, ráno úžasne prebudí očné okolie. Je vhodný pre všetky typy pleti a ideálny na používanie ráno. Je hypoalergénny.

Čo obsahuje? Patentované kremíkové štruktúry Leorex, ktoré dvíhajú a vyhladzujú očné okolie. Kyselinu hyalurónovú, vitamín A.

INCI: Water, Glycerine, Sodium hyaluronate, Water & Alcohol & Lecithin & Disodium rutinyl disulfate & Hydroxyproline & Sorbitol & Magnesium ascorbyl phosphate & Tocopherol & Ascorbyl palmitate & Glyceryl stearate & Glyceryl oleate & Citric acid, Carbomer, Silica sylilate, Methylparaben, Water & Rhizobian gum & Sodium hyaluronate (Sens’hyal), Retinyl palmitate (Vitamin A), Silica, Glycosaminoglycans, Sodium hydroxide, Propylene glycol, Phenoxyethanol.

Koľko stojí? 31,51€

Čo si o ňom myslím ja? Gél je ľahučký, rýchlo sa vstrebe a skutočne dobre hydratuje. Rozhodne bude sedieť všetkým typom pleti. Osobne mám gelové textúry radšej ako krémové. Oči neirituje. Používam ho ráno a musím povedať, že minimálne na kruhy a opuchy funguje výborne. Zloženie je nabúchané hydratačnými látkami, čo je na očnom okolí poznať tiež. 30ml balenie je na očný krém štedré a produkt vám rozhodne vydrží niekoľko mesiacov. Očný gél Leorex sa mi páči a rozhodne ho môžem odporučiť 🙂

Liftingový Hydratačný krém

Čo krém deklaruje? Dokonalo hydratuje pokožku až 24 hodín. Tá je zdravá, pružná, pevná a hladká na dotyk. Vhodný pre všetky typy pleti, ideálny však pre suchú po 30tke.

Čo obsahuje? Pravé minerály z Mŕtveho mora, vodnú riasu Dunaliella, Leorex kremík, vitamín A, C a E. Všetky tieto látky zabezpečujú hydratáciu, redukujú viditeľnosť vrások a pórov.

INCI: Aqua, Cetearyl alcohol & Cetearyl glucoside (Natural), Sodium hyaluronate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Silica, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Laminaria ochroleuca extract, Hydrolyzed collagen (Marine), Linoleic acid, Cyclopentasiloxane, Buyrospermum Parkii (Shea butter), Plankton extract, Pelvetia canaliculata extract, Tocopheryl acetate, Corallina officinalis extract, Dimethicone, Magnesium ascorbyl phosphate, Algae extract, Xanthan gum, Silica silylate, Nympaea coerulea (Blue lotus) flower extract, Lecithin, Argania spinosa kernel extract, Bisabolol, Sorbic acid, Benzyl alcohol, Vitis vinifera (Grape) seed oil (Meristem cells), Perfluorodecaline (Oxygen), Pentapeptide-3, Copper tripeptide-1, Fragrance.

Koľko stojí? 31,51 €

Čo si o ňom myslím ja? Krém je jednoznačne hutný na moju zmiešanú pleť, avšak počas zimných mesiacov je viac ako dokonalý na večerné používanie. Konzistencia je príjemne našľahaná. Takto výživný krém určite sadne suchej pleti aj na deň. Inak zloženie má fakt dobré, ešte lepšie by bolo bez parfumu 🙂

Podobné články

1 komentár

  1. hovorí:

    O kosmetice slyším poprvé a je pravda, že jsem ji dříve neznala 🙂 třeba se k ní jednou také dostanu.

    http://www.somethingbykatep.blogspot.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.