Fashion

Panika v Miláne

No samozrejme, že nie je. Ale pekne po porade. Minulý víkend som bola v Miláne počas fashion weeku. Boli sme pozrieť prehliadky, veľa sme sa fotili a od nedele sme sa začali tešiť domov. Ako iste viete, svetom aktuálne panuje strach z korona vírusu. A cez víkend vírus prepukol aj v okolí Milána. V sobotu sme si z toho ešte robili srandu, rúško mal 1 človek z 15. V nedeľu kvôli bezpečnosti zrušili dve prehliadky, v pondelok už zakázali chodiť na Duomo a rúška mal naopak každý a možno 1 z 15 ho nemal. Začali sme byť paranoidní a dezinfikovali ruky po každom vstupne a výstupe z metra, aj keď sme sa tam ničoho nedržali. Možno sme mali tú dezinfekciu aj vypiť, kto vie.. skrátka, panika o ktorej sa tak hovorilo v slovenských médiách, tam nevládla. Všetko sa dialo skôr z bezpečnostných dôvodov a potraviny sme videli pekne plné. Netuším, v ktorej oblasti Milána vykupovali jedlo a pripravovali sa na najhoršie. My sme toho svedkami neboli. Aktuálne sedím 14 dní doma, pretože to mi bolo po príchode na Slovensko odporučené. Áno, prišlo so mnou z Milána celé lietadlo a každý deň na letisku pristávajú lety z epidemických krajín, no napriek tomu, ak vírus mám, nechcem ním nakaziť iných a radšej mať čisté svedomie. Mne totiž nič nie je, predsa len sa otužujem už 7 rokov a posledné 3 som vôbec nebola chorá. Ale korona je nejaký zvláštny vírus. Že vraj je možné ním nakaziť aj iných, aj keď o tom nositeľ nevie, že ju má..

Ale poďme k niečomu pozitívnemu. Bol fashion week a ja som čakala v uliciach totálne šialenosti, ktoré sa však nekonali. Zriedkavo sme natrafili na farebne či inak zaujímavo oblečenú osobu. Mám dojem, že farbami sme tam hýrili najviac spolu s blogerkou Lenkou Stylemon 😀 Spoločnosť mi robil tento dokonalý dlhokánsky kabát z Bonprix, ktorý som myslela, že vynosím každý deň, ale v Miláne bolo tak príjemné počasie, že mi ho nebolo treba. Najväčšia pecka sa nám prihodila v nedeľu, kedy sme len tak kráčali a pristavili sa pri živom fotení novej kolekcie D&G. Ako sme pozorovali celé fotenie, prišli za nami ľudia zo štábu, či sa chcem stať súčasťou kampane. Nemuseli sa pýtať 2x 😀 Takže pozor pri najbližšej D&G kampani, môžete vzadu uzrieť niekde moje plece alebo rozmazanú hlavu 😀 Aj takáto skúsenosť by sa zaujímavo vynímala na životopise, nie?

Kabát: Bonprix
Šaty: Textile house second hand
Kabelka: Deichmann
Topánky: Deichmann

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.