Fashion

V štýle 40-50.rokov

Ako sa máte? Ako vnímate dobovú módu a makeup? 🙂 Ja som si skúšala styling na sobotnajšie dobové fotenie, ktoré som fotila opäť s párom Čičmanskími v Piešťanoch, fotky nájdete tu. Vlasy som si natočila na veľké penové nátačky, nechala cez noc a potom ich iba prisponkovala z vnútornej strany, aby vyzerali kratšie, keďže kedysi boli preferované kratšie vlasy ako dlhé. Viem, že to nie je úplne dobové, vlasy nosili vtedy dokonalé s vlnkami ale uhladené. Žiaľ až takto ďaleko moje kadernícke zručnosti nesiahajú. 

Červený lak na nechtoch je samozrejmosťou, no v tomto momente som nemala žiaden doma – takže môj najbližší nákup v drogérií znamenal kúpu červeného laku Sally Hansen Right Said Red. Keď si dávam čiernu linku, vždy použijem na viečko biely tieň, pretože mi opticky zväčší celé oko. Na tento účel milujem tieň od E-style White Coffee. Rúž je novinka od Mary Kay tekutý rúž s leskom, z ktorého som trochu sklamaná. Pigmentácia je síce perfiš, no lesk lepí a nedrží tak dlho, ako by som si predstavovala – môj večný problém s produktami na pery 😀

Náušnice: darček od priateľa
Prstene: modrý F&F, strieborný Swarovski
Šaty: Vintage bazár na FB

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.