Recenzie

RECENZIA: Letné produkty od Mary Kay

Od Mary Kay som obdržala na vyskúšanie letné novinky v podobe rozjasňujúcej tyčinky a dvoch rúžov 🙂 

Voči rúžom som bola najprv skeptická, nemusím ich a nedržia mi na perách tak dlho. Vadí mi „chuť“ rúžov a zle sa mi s nimi líčia pery, vyhovuje mi viac tekuté zloženie s leskovým aplikátorom. Nuž, bola som však milo prekvapená. Páči sa mi ich nový dizajn, chutia a voňajú po citrusoch a sú príjemné na perách. Majú polomatný finish a sú dobre pigmentované.

Koralovo ružový odtieň Poppy please mi vydržal na perách v pohode aj 4 hodiny bez nutných opráv aj napriek tomu, že sa trochu otláča. Nenápadný nude odtieň Bashful you je však treba opraviť už po jednom pití. Je možné, že je to spôsobené pigmetnami a skrátka asi nemôžu všetky vydržať rovnako. V tomto prípade mi to teda až tak nevadí, lebo nude farba nie je na perách výrazná, čiže aj keď jej trochu zmizne, nie je to viditeľné.

Aj napriek tomu, že obaly sú krajšie a zaujímavejšie, mne by vadilo neustále hľadať správnu farbu, keďže ani nálepky s označením na spodu nie sú vo farbe rúžu a jediný spôsob je dobre odhadnúť farbu cez priehľadný vrchnáčik. Človek sa tak nevyhne tomu rúže otvárať a hľadať správny odtieň. Platí to však asi iba pre ľudí ako ja, čo sa netrápia s pamätaním si názvov a asociujú si rúž iba po vizuálnej a pocitovej stránke 😀

CELKOVÉ HODNOTENIE: 4/5
PLUSY
– vôňa, chuť
– príjemná konzistencia
– trvácny
– hydratačný
– nový dizajn
MÍNUSY
– chýba mi zretelnejšie označenie farebnosti rúžov
– žiaľ, tým, že mi aj tak nevyhovujú rúže aplikovaním, nebudú u mňa v top rebríčku kúpychtivosti

Môj prvý krémový rozjasňovač, ktorý som si zamilovala. Má krásnu jemnú farbu, nie je veľmi výrazný, čo mne vyhovuje. Skúšala som ho použiť aj na viečka, ako očný tieň, žiaľ tam sa mi ale zlial a nevydržal. Inak drží celkom obstojne. Tým, že to nie je práškový produkt, musela som zmeniť postup dávania produktov na tvár – samozrejme najprv tekutý makeup, púder, potom rozjasňovač, bronzér a lícenka. Inokedy dávam rozjasňovač ako posledný. Takto mi však akoby zmazával bronzér a lícenku pod ním. Alebo ho zle aplikujem 🙂
CELKOVÉ HODNOTENIE: 4/5
PLUSY
– krásna farba
– kompaktné balenie
MÍNUSY
– cena
– ťažšia aplikácia

Podobné články

6 komentárov

  1. Ta první barvička se mi na tobě moc líbí 🙂

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    1. ďakujem 🙂

  2. Oba odtiene rúžov ti veľmi pristanú 🙂 Rozjasňujúca tyčinka má krásnu farbu a už nejakú dobu ma celkom láka.

    1. ďakujem 🙂 je veľmi pekná, len trošku nepraktická nanášaním 🙂

  3. Jůů, rtěnky mají krásné barvičky! 🙂

    Another Dominika

  4. Krásné rtěnky, moc ti sluší! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.