Recenzie

RECENZIA: Remington PROLUXE

Od českého portálu Blogerky.cz som obdržala dva krásne stylingové kúsky na recenziu. Jedná sa o nové kúsky od známej značky Proluxe, ktorá je nabitá novým dizajnom a technológiami. Všetky výrboky z tejto rady deklarujú výdrž účesu 24 hodín vďaka inteligentnej technológii OPTIheat, ktorá dodáva teplo iba tam, kde je to najviac potrebné. V praxi to znamená, že najteplejšie zohrieva korienky a najslabšie končeky vlasov. To znie až priam idylicky. Som teda sama zvedavá, ako sa to osvedčí na mojich hustých nepodajných vlasoch.
Verte alebo neverte, ale doma som doposiaľ nemala žiaden fén. Vlasy som si vždy nechávala prirodzene vyschnúť. Moje vlasy majú sklon ku krepateniu a štiepaniu končekov, takže som zbytočne nechcela vlasy zaťažovať teplom. Avšak niekedy som si chcela dobre vyfúkať a spraviť objem, takže som tohto pomocníka s otvorenou náručou privítala. K sušiču sú pribalené 3 rôzne hlavice pre vytvárenie efektných účesov. Okrem iného sa mi veľmi páči elegantný a luxusný vzhľad produktu.
Táto vecička u mňa tiež spôsobila radosť, vzhľadom na to, že som doma mala len takú menšiu kovovú kulmu značky Phillips, ktorá veľmi dobre neslúžila. Dlhšie som uvažovala nad kúpou nejakej novej, lepšej a šetrnejšej. Ku kulme Remington je dokonca pribalené pekné púzdro. Povrch Grip tech je hrubý a zabraňuje kĺzaniu vlasov, preto by robenie účesu malo byť ešte jednoduchšie a spomínaná technológia OPTIheat zabezpečuje trvácnosť účesu a šetrnosť k vlasom. Teplotu je možné nastaviť od 120-210 stupňov.
Fén funguje ako má, tam nejak nemám čo vytknúť a ani extra čo povzdvihovať. Skúšala som si guľatou kefou urobiť objem a vôbec mi to nešlo, lebo v tom nemám cvik a prax, tak snáď ma to neodradí. Inak sa mi páči, že sa dá regulovať teplota vzduchu ako aj intenzita fúkania.
Kulma ma potešila najmä možnosťou regulovania teploty. Skúšala som najprv na 140, držala som ju na hlave docela dlho a vlnku to nespravilo, tak som zvýšila teplotu na 160. Opäť bez účinku, kulma mi zaberala dobre až na 190 stupňoch, kedy teda vlny robila rýchlejšie. Vlny si väčšinou nezvyknem fixovať lakom, ak to naozaj nepotrebujem. A vydržali mi približne pol dňa, potom boli vlasy iba tak jemne zatočené na koncoch. Vadí mi však, že ku kulme nie je pribalená rukavička, neviem, či je to bežné alebo len mojou nešikovnosťou, no dva krát som sa popálila.MOJE HODNOTENIE: 4/5
PLUSY:
– vzhľad
– ochranná technológia
– nádstavce k fénu
– puzdro na kulmu

MÍNUSY:
– po nakulmovaní mi účeš nevydržal celý deň
– ku kulme mohli pridať aj rukavičku

Podobné články

1 komentár

  1. Produkty vyzeraju fajn, znacka Remington je moja topka na vlasy. Neviem aky zazrak by clovek potreboval, aby mu vlny vydrzali cely den, to je asi nemozme 🙂 zaujal ma fen, moj mi zacina uz nejak vrcat :S
    U mna je vyslovene neprakticke si nevysusit vlasy, ale nechat ich volne vyschnut, moze mat zas na vlasy dobry vplyv 🙂
    Beauty shopaholik Tili

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.