Fashion

Keď robíš, čo ťa baví..

..aké to je? Ja neviem 🙂 To, čo ma baví je totiž moje hobby, nie moja práca. Zaujímalo by ma, koľko ľudí je takých ako ja? Že chodia každý deň do práce, ktorá ich skutočne nenapĺňa, no niekto tú hypotéku, auto, stravu..platiť musí? Pri tejto téme sa mi vždy vybaví Chandler, kedy v jednom diely Priateľov prišiel nasrdený z práce povedal: „..a kto robí robotu, ktorá ho baví?“ Netušiac, že ostatní skutočne robia to, čo ich napĺňa. Tak ja som tak trochu Chandler.

V predošlom článku som sa zamýšľala nad terajšou generáciou, ako sa do práce veľmi nehrnú. Ja si neviem predstaviť nič nerobiť, nudila by som sa. No nejako som si život nezariadila tak, aby som robila to, čo ma skutočne napĺňa. Svoju kreativitu si preto vybíjam na blogu, youtube..veď viete. Teraz som pochopila, že je to všetko v hlave. O tom, čo vyžarujem do okolia, to si aj priťahujem. A vo svojich hobby som si nikdy nebola 100% istá, že to robím dobre, vždy som sa riadne podceňovala (stále si myslím, že nie som dobrá blogerka či youtuberka :D) a preto sa mi nikdy nepodarilo si pritiahnuť mega úspech a šťastie, aby som sa tomu venovala naplno. Tento rok som sa rozhodla meniť svoje myslenie. Poviem vám, že vystúpiť na Mount Everest mi príde jednoduchšie ako meniť spôsob myslenia od momentu keď sa človek prebudí. Iste to poznáte, stačí, že zaspali do práce, potom zmeškáte autobus alebo stojíte v nekonečnej zápche, v robote sa odohrá asi ten najhorší deň vo vašom živote a vy sa neviete dočkať kedy si ľahnete do postele a celé to peklo skončí. Lenže čo ak si všetky tieto nepríjemnosti vlastne privolávame samy? Viem, že tu nehovorím o objavení Ameriky, ale sama zisťujem, že to skutočne funguje. A uff.. nenechať sa niektorými udalosťami ovplyvniť chce pevnú vôľu. Ostáva mi držať si palce aby som si pritiahla iba dobré veci a pogratulovať všetkým vám, čo robíte prácu, ktorá vás napĺňa a baví 🙂

Páči sa vám táto hravá sukňa? Joystore mi pre vás nachystal zľavový kód DREWS_BEAUTY na 15% zľavu z nákupu

Sveter: Textile House Second Hand
Sukňa: Joystore.sk
Pančuchy: Bepon
Sandálky: Topánkovo.sk
Kabelka: po babičke
Fotila:Aishallin Photography

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.