Beauty Recenzie

Prírodné novinky na bioruza.sk

Mám pre vás recenziu dvoch produktov prírodných zložiek, ktoré som si vybrala zo stránky bioruza.sk. Jedná sa o nové značky Wooden Spoon a Alteya Organics. Na eshop ste si už u mňa mohli prečítať recenziu v článku s ružovou vodou.

bioruza.sk alteya organics wooden spoon ružový olej čistenie pleti recenzia recenze skusenost

Alteya Organics

Jedná sa o americkú značku, ktorá sa pýši niekoľkými certifikátmi a rôznymi medzinárodnými oceneniami. Ich produkty sú bezlepkové, vegánske, bez modifikovaných látok a samozrejme netestované na zvieratách. V portfóliu značky na eshope bioruza.sk nájdete balzamy na pery a celkovú starostliovsť o pleť. Ja som si vybrala čistiaci gél na tvár.

Musím uznať, že doposiaľ som nenaďabila na gél takto zvláštnej konzistencie. Je klzký ako vazelínka, no keď ho zmývate zdrsnieva ako klasické mydlo. Nie je penivý a má ružovú vóňu. Musím upozorniť, že ak vám nevoňajú ružové vody a kozmetika z nej, tento produkt asi nebude pre vás to pravé orechové. Pracujem s ním ako je uvedené na krabičke – navlhčím si tvár, vytlačím necelú pumpičku na ruku, vmasírujem do pleti a potom opláchnem. Ideálnejšie by bolo gél zmyť uteráčikom namočeným do teplej vody. Týmto produktom by ste mali vedieť perfektne odstrániť aj make-up. S produktom som spokojná, nijako ma nedráždi, na pleti je príjemný, nevysušuje ani nič podobné.

bioruza.sk alteya organics ružový olej čistenie pleti recenzia recenze skusenost bioruza.sk alteya organics zloženie složení ingredients ružový olej čistenie pleti recenzia recenze skusenost bioruza.sk alteya organics  ružový olej čistenie pleti recenzia recenze skusenost

Wooden Spoon

„Drevená lyžica“ pochádza z Bulharska a prináša kozmetiku s raw a nespracovanými organickými olejmi s drahými bylinnými výťažkami. Technológie, ktoré využívajú pri výrobe, sú šetrné aby sa čo najlepšie zachovali prírodné vlastnosti surovín. V ponuke na bioruza.sk nájdete najmä telovú a vlasovú kozmetiku.

Mňa zaujalo telové maslo s mentolom. Má upokojujúce účinky, ktoré tíšia bolesť a námahu svalov, čo je mimoriadne vhodné pre aktívnych ľudí. Ja som si ho dávala samozrejme aj počas dní, kedy som necvičila, ale musím uznať, že špeciálne po tréningu to bolo skriesenie môjho tela. Mentol na pokožke príjemne chladí ešte nejaký čas po natretí. Maslo aplikujem na vlhkú pokožku, výborne sa vstrebe, hydratuje a netreba ho veľa. Som s ním nadmieru spokojná!

bioruza.sk wooden spoon body butter telové maslo mentol recenzia recenze skusenost bioruza.sk wooden spoon body butter telové maslo mentol recenzia recenze skusenost

K balíčku som obdržala aj vzorky krémov. Skúšala som zatiaľ len ten jogurtový. Je príjemný ale hutnejší, skôr pre normálnu či suchú pleť, na zimu možno pre zmiešanú.

bioruza.sk recenzia recenze skusenost rose of bulgaria yoghurt of bulgaria

Neviem, či som mala opäť šťastnú ruku pri výbere produktov, ale so všetkým z tejto stránky som bola zatiaľ veľmi spokojná. Skúšali ste niečo od týchto značiek? Ja sa musím priznať, ale do tohto testovania som o nich ani nevedela 🙂

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.