Beauty Recenzie

O.TWO.O kozmetika z Aliexpress

Dekoratívnu kozmetiku z Aliexpress som si objednávala kedysi v začiatkoch mojej vášne s líčením. Mala som odtiaľ tie obrovské farebné paletky očných tieňov a kontúrovacie paletky. Časom som však z Ali objednávala skôr doplnky, než kozmetiku. Svetlo sveta uzrelo niekoľko článkov o závadnosti kozmetiky, ktorá je v Číne vyrábaná a nie je regulovaná. Preto ma po toľkých rokoch zaujala spolupráca s čínskou kozmetickou značkou O.TWO.O, ktorú som sa rozhodla otestovať, či to teda stojí za to 🙂

TVÁR

Microfiber Velvet Sponge

Cena: $2.75

Vďaka semišovej textúre sa jedná o veľmi príjemnú špongiu. Dá sa používať na sucho (na púder) alebo na mokro. Po namočení výrazne zväčší svoj objem.

Make-up BB Cream

Cena: $2.60
Odtiene: 4
Testovaný odtieň: 022
Podtón: žltý
Finiš: hydratačný
Krytie: stredné

Obsahuje glycerín, propanediol, je teda príjemný a hydratačný.

Liquid Cream Waterproof Full Coverage Concealer

Cena: $2.60
Odtiene: 4
Testovaný odtieň: 02
Podtón: žltý
Finiš: zmatňujúci
Krytie: plné

Korektor je ťažší, hutnejší, no super krycí. Zakryje SKUTOČNE všetko, či sa jedná o začervenania, akné alebo vaše hriechy z minulosti. Treba s ním opatrne, inak vytvorí na tvári efekt masky 🙂

Professional Brand Pressed Mineral Powder

Cena: $4.42
Odtiene: 3
Testovaný odtieň: 21
Podtón: žltý
Finiš: zmatňujúci
Krytie: stredné

Púder je príjemný, má stredné krytie a dá sa používať aj samostatne bez make-upu. Svojim zafarebním rozhodne nie je pre bledulky, ale skôr pre taký bežný typ.

OČI

Ultra Fine Triangle Eyebrow Pencil Precise Brow Definer

Cena: $1.95
Odtiene: 6
Testovaný odtieň: Auburn
Podtón: neutrálna hnedá

Tejto ceruzke na obočie absolútne nie čo vytknúť – dobre kreslí, perfektná pigmentácia, má kefku na opačnej strane a za tú cenu?!

Aurora Borealis Eye Shadow palette

Cena: $14.64
Počet tieňov: 18

Táto paletka tieňov je jediná zo všetkých produktov, ktorá ma sklamala a neodporúčam ju. Môj negatívny vzťah začína už obalom, ktorý je zle nalepený, názvy tieňov sú na palete iba potlačené, dizajnom vôbec nesedí ku zvyšku značky, nehovoriac o tom, že je to kópia paletky Mercury od Huda Beauty. Dobre, ale čo pigmentácia a práca s tieňmi? Nuž za tú cenu to nestojí. Ako vážne, pigmentácia je slabá, s tieňmi sa treba pipluškať aby ste docielili to, čo potrebujete. Myslím, že za tú cenu sú aj lepšie paletky očných tieňov, ktoré nie sú kópiami slávnych 🙂 Ja som pri líčení použila Cut crease canvas od Makeup Revolution, aby som z tieňov vytrieskala, čo najviac.

PERY

Matte Waterproof Moisturizing Lipstick

Cena: $6.58
Odtiene: 12
Testovaný odtieň: 02
Podtón: teplý (je to až taká oranžovo-červená)
Finiš: semi-matný

Rúž je na perách príjemný, vláčny, nesuší. Má krásny obal, klikací systém otvárania a bonus?? Má štruktúru! Vôbec sa mi to nepodarilo na fotkách zachytiť, no po obvode je akoby mriežkovaný. Je to veľmi fascinujúce 🙂 Nemala som tú česť ho mať zatiaľ dlho na perách, takže netuším ako sa bude chovať pri jedení a pití, no môj odhad je, že nevydrží. Ak ste teplý typ a hľadáte ideálny odtieň červenej, myslím, že by stál za pokus 🙂

Matte Liquid Lipstick

Cena: $2.58
Odtiene: 12
Testovaný odtieň: 05
Podtón: jemne teplý (i keď sa na fotke javí do malinova, v skutočnosti je skôr na teplej stránke)
Finiš: jemne matný

Rúž má pekný zaujímavý obal. Na perách zaschne do príjemnej matnej – nevytvára žiadnu krustu, vôbec nie je vysušujúci, je to taký ten pocit, že ani neviete, že máte na perách rúž. Pitie prežije úplne v pohode, pri jedení sa z vnútra pier zotrel. Za tú cenu je to pre mňa až nepochopiteľne dobrý rúž 🙂

Myšlienky na záver..

Podľa obalov by som vôbec značku neoznačila za niečo, čo pochádza z Aliexpress-u. Veľmi sa mi páči, že sú produkty vedené v jednotnom štýle farby rose-gold. Musím uznať, že produkty sú v pomere k cene veľmi dobré -ak si to porovnám napr. so značkou she, essence.. Jediný produkt, ktorý ma sklamal, nehodí sa mi do konceptu značky a neodporúčam ho, je paletka tieňov.

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.