Beauty

Kozmetické adventné kalendáre

Doposiaľ som na blogu nikdy prehľad kalendárov nedávala. Tento rok som sa rozhodla to zmeniť. Kozmetické adventné kalendáre sú vizuálnym pohľadením našich duší. Do tohto článku som urobila výber tých najkrajších, ktoré oslovili mňa a ktorých obsah by som rozhodne využila 🙂 Vybrali ste si ten svoj? (nadpisy sú klikateľné linky)

SEPHORA  Collection Once Upon a Castle 46 Eur  (1 190 Kč)

Tento rozkošný zámok ukrýva 24 miniatúrok v podobe rúžu, lakov na nechty, masiek na pleť a kozmetických doplnkov ako gumička do vlasov či pilník na nechty.

adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box sephora

LOOKFANTASTIC Advent Calendar 98 Eur (2 542 Kč)

Tak toto je skutočne pecka! Tento kalendár má hodnotu cez 300 Eur! Krásny retro luxusný dizajn obsahuje miniatúrky ako známu masku Glam Glow, pleťový olej Emma Hardy, maskaru Eyeko, Sleek paletku v normálnej veľkosti či Illamasqua rozjasňovač v plnej verzii a mnoho iného. Kalendár, ktorý podľa mňa skutočne stojí za to 🙂 S kódom LF15 by ste mali mať 15% zľavu (netuším do kedy je kód platný).
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box lookfantastic mix

NYX Sugar trip 24 days of beauty 57 Eur (1 488 Kč)

Adventný kalendár, ktorý obsahuje rúže, tiene na oči, rozjasňovače a lícenku. Všetko v rôznych prevedeniach a odtieňoch. Najmä čo sa rúžov týka, je to super príležitosť ako poskúšať aj netradičné odtiene a nemať ich v plnom balení, ak by nesadli. Variácia tieňov je podľa mňa super na bežné nosenie, ktoré sú dobre využiteľné. S kódom LF15 by ste mali mať 15% zľavu (netuším do kedy je kód platný).
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box nyx

MAC Advent Calendar 144 Eur (3 736 Kč)

Najdrahší no pre mňa asi najzaujímavejší adventný kalendár v tomto článku. Má hodnotu 250 Eur a je to prvý adventný kalendár značky. Čo z neho robí pre MAC fanúšikov skutočný zberateľský kúsok. Obsahuje napríklad ikonické rúže Ruby Woo či Velvet Teddy, tiež produkty z rady Prep + Prime range a najslávnejší produkt MAC Strobe Cream. S kódom LF15 by ste mali mať 15% zľavu (netuším do kedy je kód platný).
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box mac

Ciaté London Mini Mani 18 Month nail Varnish set 58 Eur (1 500 Kč)

Tak toto je skutočná dokonalosť pre nadšencov lakovania! Set obsahuje jeden lak v plnej veľkosti, 20 miniatúrok, nálepky, ošetrujúci lak a topcoat. Odtiene lakov aj celkový dizajn boxíku ma skutočne dostal.
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box ciate london

NUXE Beauty Countdown 70 Eur (1 816 Kč)

Skvelá príležitosť ako vyskúšať pleťovú a telovú kozmetiku NUXE. Vianočný kalendár obsahuje niekoľko zaujímavých miniatúrok od čistiaceho gélu, cez krém na ruky až po telové mlieko.
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box nuxe

AVON 12 Days of Christmas Beauty Calendar

Pekný kalendár si nachystal aj Avon. Sú v ňom ikonické produtky, mix dekoratívky, pleťovej a telovej kozmetiky. Netuším však, či bude tento kalendár dostupný aj u nás. Čo som videla, Avon chystá aj krásne vianočné novinky dekoratívnej kozmetiky v retro obaloch. Dúfam, že táto kolekcia bude dostupná aj u nás 🙂
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box avon
Ďalší kalendár, ktorý rozhodne stojí za to. V boxíku sa nachádza 25 produktov na pery, oči, tvár a štetce.
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box makeup revolution

ASOS Face + Body Advent Calendar 63 Eur (1 634 Kč)

Ak sa nechcete upnúť na jednú značku, ale radšej si doprajete mix toho najlepšieho zo všetkého, mrknite na adventný kalendár ASOSu. Ja by som rozhodne využila mnoho vecí z kalendáru, keďže sama niektoré stále používam ako aloe vera, Carmex balzám, sheet maska či hubka na makeup. Samé dobroty 🙂
adventny adventni kalendar kozmeticky kosmeticky kozmetika kosmetika set box asos mix

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.