Beauty Kórejská kozmetika Recenzie Starostlivosť o pleť

Náplasti pre krajšiu pleť

Instantné riešenie problémov, to je to, čo by sme všetci potrebovali 🙂 Nuž ale keď sa jedná o kórejskú kozmetiku, som ochotná podľahnúť viere v dobrý účinok. A tak sa mi do rúk zo stránky naplaste.eu dostali na testovanie náplaste na pleť, ktoré majú urýchľovať hojenie akné. Poďme sa na ne pozrieť, čo sú zač 🙂

Čo to je? Náplasti Correctyol by sa mali používať namiesto mechanického vytláčania vyrážok. Aktívne zložky v nich pokožku hydratujú a dodávajú jej prísun potrebných účinných zložiek. Okrem toho upokojujú, majú chladivý účinok a čo je zaujímavé, sú robené na dlhodobé pôsobenie (6-8 hodín). Je teda veľmi praktické, že je možné ich nechať pôsobiť počas spánku. V jednom balení sa nachádzajú 2ks náplastí. V prípade silného akné sú v ponuke aj balíčky na konkrétnu oblasť tváre na viacdňovú či mesačnú kúru. Samozrejme, že boli testované a podľa medzinárodných smerníc nevyvolali žiadne dráždivé reakcie, sú teda dermatologicky otestované a klinicky preukázané.

Náplasti Correctyol sa skladajú z troch vrstiev, z ktorých každá má svoje špeciálne vlastnosti a účinok: 

  1. vrstva: netkaná podkladová vrstva
  2. vrstva: matricový hydrogél obsahujúci účinné zložky
  3. vrstva: priesvitná polyetylénová uvoľňovacia vložka

Sú celkom hrubé, no napriek tomu elastické. Nepredstavujte si nič tenké ako klasické látkové masky. Povrch je akoby plyšový a strana, ktorá sa prikladá na pokožku je hladká a jemne lepivá.

Čo obsahujú? Medzi hlavné zložky patria nanočastice oxidu zinočnatého a ichtyolu, pretože majú antimikrobiálne účinky. Ostatné prírodné zložky majú protizápalové a upokojujúce účinky.

AC Thyol Intensive Care Patch

Čo to je? AC Thyol Patch je hydrogélová náplasť určená na liečbu vyrážok. Obsahuje 16 menších náplastí v tvare krúžkov, ktoré sa aplikujú lokálne na vyrážku a nechajú pôsobiť po dobu 8 hodín. Aktívne látky zápal upokojujú, hydratujú a liečia.

Čo obsahuje? Extrakt z arniky, citrát selénu, ichtyol, extrakt z olivových listov, extrakt z plodu grapefruitu, čajovníkový olej, extrakt z kvasníc. Výhodou je absencia alkoholu.

INCI: Arnica Montana ExtractZinc CitrateSodium Shale Oil SulfonateOlea Europaea (Olive) Leaf ExtractCitrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf OilYeast Extract

Koľko stojí? Aktuálne 9,90€ bežná cena 12,90€/16 náplastí

Čo si o tom myslím ja? Tieto náplasti sa mi po pravde páčia najviac. Keď nemáte celoplošný zápal, úplne vám stačí menší kúsok na jednu vyrážku. Moja najväčšia obava bola, či sa tieto a v podstate hocijaká náplasť v noci neodlepí a nenájdem si ich ráno na vankúši. ABSOLÚTNE! Čo som si kam nalepila, tam to ráno aj ostalo 🙂

Cheek AC Thyol Patch

Čo to je? Cheek AC Tyol Patch je hydrogélová náplasť, ktorá efektívne lieči plošné zápaly v oblasti líc. Zložky v náplastiach pomáhajú znížiť množstvo vyrážok a kožného mazu v postihnutej oblasti.

Čo obsahuje? ichtyol, extrakt z arniky, citrát selénu, extrakt z olivových listov, čajovníkový olej, alantoín. Neobsahuje alkohol.

INCI: IchthyolSaccharomyces/​Selenium FermentOlive Leaf ExtractTea Tree OilAllantoinArnica Extract

Koľko stojí? Aktuálne 19,90€ bežná cena 23,90€/náplasti na 8 nocí

Čo si o tom myslím ja? Osobne som ich ešte neskúšala na noc, keďže ma aktuálne akné na lícach netrápi. Chcela som však vedieť, ako budú na tvári sedieť. Je fajn, že plocha náplaste je slušne veľká a zaberie tak veľkú plochu. Páči sa mi, že sú všetky určené na nočné používanie, je to veľmi komfortné.

V-Chin AC Thyol Patch

Čo to je? V-Chin Patch je hydrogélová náplasť, ktorá poskytuje starostlivosť o mastnú pokožku a napomáha k zlepšeniu seboroickej dermatitídy v oblasti brady. Pokožku hydratuje a upokojuje, pričom redukuje množstvo zápalov a kožného mazu v postihnutej oblasti. Zloženie pomáha k liečbe mikrobiálnych a bakteriálnych infekcii. Náplaste majú výrezy, ktoré sa zaháknu o uši, aby dobre na brade držali.

Čo obsahuje? citrát zinku, extrakt z olivových listov, čajovníkový olej, extrakt z arniky. Neobsahuje alkohol.

INCI: Saccharomyces/​Selenium Ferment, Arnica Montana Extract, Sodium Shale Oil Sulfonate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, LysineOlea Europaea (Olive) Leaf Extract, ,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Koľko stojí? Aktuálne 19,90€ bežná cena 23,90€/náplasti na 8 nocí

Čo si o tom myslím ja? Nikdy som neskúšala tento typ masky či náplaste, ktorá je utiahnutá za ušami. Materiál je poddajný, natiahne sa a je potrebné náplasť najprv dobre ponaťahovať, aby vás to neťahalo. Osobne mi však tieto náplaste nesedia.

T-Zone AC Thyol Patch

Čo to je? T-ZONE Patch je hydrogélová náplasť, ktorá napomáha k zlepšeniu seboroickej dermatitídy a poskytuje starostlivosť o mastnú kožu v oblasti čela. Pomáha redukovať množstvo zápalov, kožného mazu, pokožku hydratuje a ochladzuje.

Čo obsahuje? ichtyol, citrát selénu, extrakt z olivových listov, čajovníkový olej, alantoín, extrakt z arniky. Neobsahuje alkohol.

INCI: Arnica Montana ExtractZinc CitrateSodium Shale Oil SulfonateOlea Europaea (Olive) Leaf ExtractCitrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf OilYeast Extract

Koľko stojí? Aktuálne 19,90€ bežná cena 23,90€/náplasti na 8 nocí

Čo si o tom myslím ja? Táto náplasť sa mi veľmi páči! Naozaj som cítila chladivý účinok, dobre sedela a vôbec sa za celú noc nepohla. Myslím, že tento produkt bude fajn ak človek potrebuje akútne upokojiť zápaly.

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.