Lifestyle Shopping

Augustové nákupy kozmetiky

A opäť vás idem zahrnúť každo-mesačnou rubrikou nákupov šminiek 🙂
Na titulke sa nachádza nákup na Notino.sk (bývalý parfums.sk) kde som primárne išla po darčeku pre môjho drahého k jeho menimám a samozrejme, že som ho zabudla odfotiť. Dozviete sa o ňom viac v článku darčeky pre mužov, ktorý chystám 🙂 K objednávke som prihodila chválené pilníky od Bohemia Crystal, jeden je na päty a jeden na nechty. Kúpila som si červený lesk The Balm v zľave, ktorý som ihneď predala, pretože som si nevšimla, že je to lesk a nie matný rúž. Pri dokončovaní objednávky som dostala ponuku na kúpenie dvoch zubných pást v zľave a tak som neodolala. Či skutočne vybielia, o tom pochybujem 🙂
Nasleduje objednávka z feelunique.com kde som zabystrila na akciu 2+1 zadarmo na určité značky, medzi ktorými bol Rimmel, Maybelline, Bourjois či Real Techniques. Fixačný sprej od Urban Decay som si kúpila v normálnej cene, keďže ho konečne naskladnili a je skutočne dobrý.
feelunique real techniques urban decay bourjois
Púder Match Perfection mám v transparentnom prevedení a je skvelý!! Dokonca mi vyhovuje viac ako transparentný od Mary Kay, ktorý ma trošku sušil. Taktiež som veľmi spokojná s korektorom od Maybelline a vyhovuje mi viac ako korektor Match perfection od Rimmelu.
Z Bourjois rúžov som veľmi spokojná s odtieňom Don’t pink of it, čo je z klasickej Rouge Velvet edícii, Fuchsiamallow je z novej rady Souffle de Velvet a je taký.. zvláštny. Je príjemne našľahaný, má peknú farbu, ale.. Je to ten typ rúžu, že sa akoby vpije do pier, čiže iba zvýrazní farbu pier v danom odtieni. Nie je to vrstva produktu na perách ako pri iných rúžoch – ak dáva zmysel to, čo píšem. Pre niekoho môže byť tento typ rúžu výhodou, ja som za výraznejšiu farbu na perách.
feelunique rimmel match perfection
Štetec na púder od Real Techniques je chýbajúcou polovičkou môjho ja. Je to presne typ, aký som dlhé roky hľadala, pretože je veľký, hustý, ňuňu a má dlhú rúčku. Z hubky na makeup som bola najprv šokovaná, pretože je na rozdiel od tej z Avonu, ktorú mám, oveľa mäkšia. Veľmi mi však vyhovuje skosená strana a po čase používania som jej prišla na chuť.
feelunique real techniques
Teraz niečo z domáceho súdka – na modrom koníku som natrafila na žienku, čo doma výraba a predáva kozmetiku, nájdete ju pod nickom kikanunka. Zvedavosť mi nedala niečo nevyskúšať. Trošku  mi vadí veľkosť produktov – kokosový deodorant som mala týždeň v Chorvátsku a minula som skoro polovicu. Je vyrobený z bambuckého masla a olejov. Zubná pasta je fajn a je nepenivá. Najviac ma oslovila pleťová maska, ktorá je príjemná a krásne vonia. Po zmiešaní s vodou mi jej však veľa neostalo a myslím, že mi tento balíček vydrží tak 3 aplikácie.
Po odlakovač a úžansú konkajovú špongiu som zbehla do DM. Zvyšok mám z výmeny pričom s podpazušníkom som prekvapivo spokojná.
Tento mesiac mi celkom vyšla aj nádielka Avonu. Fotka vľavo je výmenová – fixačný sprej mi veľmi sedí a keďže mi dochádza moje balenie, hodí sa mi ďalšie. Dúfala som, že laky na nechty budú o niečo krajšie, sú tmavé a farebnosťou sa mi hodia skôr na jeseň a zimu. Produkty z druhej fotky som si zakúpila sama na líčenie s Avonom, ktoré chystám. Červený lak je teda riadne zaujímavý, jedná sa o matný piesok a veľmi sa mi páči guličkový priehľadný lak 🙂
avon fixačný sprej lak cc púder
Tak už som si aj ja obohatila zbierku o E-style metalické tiene. Mám však pocit, že mi lepšie pigmentujú na ruke ako na viečku. Musím ich ešte chvíľu skúšať, aby som mala na ne názor. Skúsila som tiež neónový lak v odtieni Peach, ktorý mi štandartne vydržal 2 dni, čo sa nedá povedať o ich klasickom, ktorý som vzala v odtieni Turqoise. Ten mi držal bez porušenia asi 4 dni, čo je u mňa veľký úspech! Farba je inak krásna, skombinovala som ju s trblietavým lakom od Moje, ktorý sa mi žiaľ olúpal už na druhý deň. Matné rúže sú skvelé, odtieň Craze je úžasný, je to taká jasná červená a metallický Cinematic kiss mi drží o niečo slabšie ako ostatné metalické, ktoré mám.milani estyle tiene lak na nechty moje
Poslednou  nádielkou je výmena, v ktorej som získala dva krásne essence rozjasňovače, pričom ten zlatý na moju bledú pokožku využívam skôr ako bronzér. Ďalej tri matné rúže, obľúbený odtieň Birthday Suit od Sleek, Beauty uk už aj posúvam, pretože sa drolí a nedrží dlho a Colour pop mi pocitovo príde ako niečo medzi Gerard cosmetics a bhcosmetics. Po čase trochu suší a dobre drží.
essence bronzér rozjasňovač sleek matte me colourpop

Fuh, v auguste sa mi toho nejak nakopilo 🙂 chystám inak videá s rubrikou obľúbených a neobľúbených produktov, len mám doma malé technické problémy s foťákom či SD kartami..

Podobné články

3 komentáre

  1. Skvělé nákupy.. 🙂 Ta color pop je nádherná :O 🙂 wau.. úžasný odstín, a docela o něm uvažuji 🙂 Hm.. 🙂

    The word of makeup

  2. RT štetec na púder je môj miláčik už dlho, ale mám pocit, že zmenili jeho tvar, ja mám iný, ešte hustejší. Hubku by som rada vyskúšala ale podobnú skosenú mäkkú mám z ebay a pekne nabobtná a super sa s ňou pracuje. Konjakovú špongiu sa mi tiež podarilo uloviť, všade u nás v Dmkách je beznádejne vypredaná. Coluorpop rúž vyzerá super 😉

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.