Beauty Recenzie Starostlivosť o pleť

Kozmetika, ktorá skutočne lieči akné?

Akné a vyrážky sú problémom č.1, ktoré ženy trápia. O to horšie, že táto problematika nepozná vekovú hranicu a môže sa vyskytovať na pleti mladej, no aj zrelej. Ja sam s výražkami bojujem od kedy si pamätám. Počas školy som to brala tak, že veď puberta, make-up porieši a časom sa to hádam zlepší. No nezlepšilo a zápaly sa mi len presunuli z čela a nosa na oblasť brady a líc, ktoré ma trápia už asi 6 rokov. Za tú dobu som vyskúšala kvantum produktov, liečiv, výživných látok a jediné, čo mi pomohlo boli antibiotiká na pleť predpísané dermatologičkou. O mojej ceste proti akné ste sa mohli dočítať dva roky dozadu v mojom článku. Čo je horšie, že ako som prestala antibiotiká používať, pleť sa mi vrátila do stavu ako pred ich užívaním.

Po skutočne veľmi dlhej dobe však svitá na lepšie časy. Moja kozmetička mi totiž niekedy v januári predstavila radu Acti-biotic, ktorá by mala zatočiť s mojim hormonálnym akné. Nuž a vždy po ošetrení s touto radou moja pleť bola v oveľa lepšom stave. Problém nastával v tom, že som nič z tejto kozmetiky nemala doma a tak ošetrenie nebolo pravidelné. Nie, že by som si nič nechcela kúpiť, no pri tom kvante produktov, čo dostávam na recenziu, som nemala veľmi chuť kupovať ďalší krém na poličku. Až prišla ponuka spolupráce od samotnej značky Ericson Laboratoire. Ak toto nie je osud, tak potom naozaj neviem 🙂

O ZNAČKE

Značka Ericson Laboratoire pochádza z Francúzka a ako mnoho iných salónových a profi značiek, bola založená doktorom – chirurgom. Spolu s manželkou kozmetičkou v roku 1962 otvorili pár kozmetických centier, ktoré sa tešilo obrovskému úspechu a medzi klientov patrila popredná parížska smotánka. Značka je prírodná a v portfóliu nájdete 15 rád na ošetrenie tváre a 14 na ošetrenie tela. Celkom slušný výber, však? Ak vás teda trápi starnutie pleti, pigmentové škvrny, akné, hormonálna disbalancia, dehydratácia pokožky, u Ericson Laboratorie určite nájdete to pravé pre seba.

Acti-biotic

Táto rada je postavená na anti-hormonálnom riešení. Je vhodná pre všetky typy pleti a všetky vekové kategórie. A o čo je iná ako hociktorá kozmetika na akné? Acti-biotic obsahuje silne účinný rastlinný komplex,ktorý stimuluje syntézu prirodzených kožných antibiotík, čím sa bráni pred mikróbami spôsobujúcimi akné. O tom, aké aktívne látky Acti-biotic obsahuje, odporúčam prečítať si priamo na stránke Ericson Laboratoire. Ja som dostala na používanie masku, sérum a vzorky krému či peelingu.

Píling je veľmi príjemný a jemný, je vhodný ako začiatok ošetrenia s maskou. Dobre odstráni upchaté póry, ktoré maska dočistí ešte hĺbkovejšie. Následne je dobré pleť stonizovať a naniesť čistiacu masku na báze ílu. Tú nechávam pôsobiť 15 minút. Pri maskách neprekračujte odporúčanú dobu pôsobenia – látky po danom čase prestanú účinkovať a maska začne vysávať z pleti vodu. Následne masku umyjem a aplikujem sérum,ktoré pleť dezinfikuje, upokojuje, pomáha hojiť, predchádza tvorbe jaziev a lieči zápaly. Na záver si dám ľahký krém Sebo cream, ktorý uzatvára celú starostlivosť. Hydratuje a vyrovnáva mazovú produkciu. Vďaka ľahkej textúre je vhodný aj pod make-up.

Kozmetiku používam asi 14 dní a už sama vidím zlepšenie v zníženej tvorbe podkožných zápalov. Tu je moja pleť pred používaním. O nejaké 2-3 mesiace publikujem videjko, kde budete môcť vidieť ošetrenie u kozmetičky a moju pleť po tejto dobe.

Počuli ste už o značke Ericson Laboratorie? 🙂

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.