Fashion

Citróny v zime?

Minule som vám spomínala, ako som prepadla žltej farbe. Z eshopu IVDIH mi poslali tieto rozkošné letné šaty. Ako ich vynosiť aj počas chladnejších dní? Tak, že sa dá pod ne košeľa či tričko. Ak by som mala jednoduché basic biele tričko, zvolila by som v tomto prípade asi radšej to. Ale nemám. Tak som znovu využila bielu neforemnú košeľu z Bonprix, ktorú ste mohli vidieť tu a tu. Inak čo sa týka takého vrstvenia topov pod šaty, šaty na šaty a podobne, robila som na to video, kde som si zavolala fashion blogerku Zrzku. Zrzka robí revízie šatníka, kde poradí ako vyskladať outfity z vašich vecí, ktoré doma už máte. Verte tomu, že iný pohľad na váš šatník bude stačiť na to, aby z jednej sukne či nohavíc vyšlo niekoľko kombinácii, ktoré by vás možno vôbec nenapadli dať dokopy 🙂 Veď pozrite si video a uvídte samy.

villa vodička móda inšpirácia inspirace vrstvenie košeľa šaty korzetový opasok citróny potlač hruška postava retro pinup villa vodička móda inšpirácia inspirace vrstvenie košeľa šaty korzetový opasok citróny potlač hruška postava retro pinup villa vodička móda inšpirácia inspirace vrstvenie košeľa šaty korzetový opasok citróny potlač hruška postava retro pinup villa vodička móda inšpirácia inspirace vrstvenie košeľa šaty korzetový opasok citróny potlač hruška postava retro pinup

Šaty: IVDIH; veľkosť L
Košeľa: Bonprix; veľkosť 36
Kabelka: TKMax
Fotil: Jaroslav Adame
Lokalita: Villa Vodička, Piešťany

Podobné články

1 komentár

  1. This lemony dress will definitely not be a sour deal!! 🙂

    Looking great! 🙂

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.