Fashion

Na chvíľu princeznou

Tak sa cíti snáď každá žena v dokonalých šatách. Plesové róby či spoločenské šaty robia ženu ženou a priznajme si, že aj ten najväčší športový typ v nich pôsobí nežne. V roli blogerky a modelky som sa niekoľkokrát dostala do šiat hodných celebritného plesu, do svadobných dokonca niekoľkokrát a nebudem klamať, ale užívam si to 🙂 V tomto článku by som vám chcela predstaviť majiteľku svadobného salónu, ktorá prišla s unikátnym nápadom. Okrem toho, že šaty zo salónu požičiava, niektoré aj sama šije, dizajnuje a zdobí ich ručnými maľbami, vyšívanými gorálkami či čipkou. Predstavujem vám kolekciu šiat zo salónu Ľubica v Piešťanoch. Fotky sme fotili v priestoroch, kde zastal čas a dokonalo ladili s atmosférou šiat – týmto ďakujeme kaviarni a penziónu Villa Vodička za trpezlivosť a možnosť dodať fotkám správny šmrnc.

Salón Ľubica je pre všetkých – chudých, nízkych, s krivkami, s veľkými či malými prsiami. Šaty sú nachystané tak, že sa vedia prispôsobiť veľkej škále veľkostí a nastaviteľné na rôznu výšku. Je super vedieť, že keď sem vkročíte, neodídete s tým, že by vám tu nič nesadlo. Šaty však požičiavajú po osobnom navštívení salónu, keďže je potrebné osobne klientku premerať a a prispôsobiť šaty jej mieram. A všetci dobre vieme, že krajčírka najlepšie sama vie, čo a ako kde merať.

Krajčírka, dizajnérka a majiteľka salónu Ľubica Dóczyová sa technike ručného maľovania šiat venuje viac ako 10 rokov. Inšpiráciu nachádza v prírode, v predmetoch či momentoch každodenného života.

Model AQUA DREAM

Tieto multifunkčné šaty sú vyžiteľné ako dlhá róba a keď vás bude dlhá sukňa omíňať, jednoducho ich zmeníte na koktejlky. Šaty sú ručne vyšívané tísickami koráliek, ktoré sa tiahnu celými ramienkami.

Model INTERTWINED

Tento model je zo salónu Ľubica jeden z mojich najobľúbenejších! Sú to tak unikátne šaty, že si vás na plese nikto nepopletie. Vzor je ručne maľovaný, samotná látka je farbená a tónovaná aby vytvorila dokonalú hru tieňov. Miestami na šatách nájdete nalepené kamienky. Strih je veľmi pohodlný a v salóne nájdete verziu aj pre najmenšie dámy 🙂

Model ICE ROSE

Šaty majú jemnú ružovú podkladovú látku, na ktorej sú maľované kvety s korálkovou výšivkou. Mne sa veľmi páči véčkový výstrih na chrbáte a pre ženy, ktoré neradi odhaľujú ramená je k šatám možné požičať aj borelko.

Model Smaragdová lady

Smaragdová lady i keď ja by som ich pomenovala ako šaty do Pána Prsteňov 🙂 Tento model okamžite volal moje meno, umieram pre kombináciu zeleno-zlatej! Nádherná ručná maľba konárikov, kde sú osadené kamienky, decentný výstrih a véčkový strih na chrbáte. Ak by som mala svoju druhú svadbu, tak sa v týchto šatách aj vydávam 🙂 Mala som ich v decembri na firemnom večierku v téme Secret Garden a nestačila som na šaty rátať chválu!

Model

Ďalšia morská panna ak by ste chceli 🙂 Šaty majú super strih na skorigovanie kriviek a je k nim aj štóla pre tie, ktoré nechcú veľmi ukazovať holé ramená. Látka je opäť farbená a tónovaná, na jedných šatách sa môže nachádzať až 20 odtieňov farieb aby tvorili výsledný dojem aký robia.

Model

Na záver obtiahnutejšie šaty, ktoré som si na fotenie vybrala presne z hľadiska ich strihu. Je pravda, že dlhé obtiahnuté šaty nie sú úplne to, po čom by mala hruška siahnuť, avšak tu je výhoda, že od bokov látka ide plynulo po zem. Tieto šaty sú z pevnej látky, v ktorých krivky vyzerajú dobre 🙂 Pôvodná biela látka bola niekoľkokrát farebná a tieňovaná a centrálnu maľbu kvetov dopĺňajú kamienky, ktoré sa tiahnu na tylové ramienka.

Fotil:Jaroslav Adame
Lokalita:Villa Vodička, Piešťany

Podobné články

3 komentáre

  1. Smaragdové jsou úžasné. Top šaty!

    1. Drew hovorí:

      Anoo, tie sú aj mojou topkou 🙂

  2. Prekrásne fotky, veľmi sa mi páčia prvé ale ako koktailky, smaragdove sú úplne božské??a zaľúbila som sa do modelu ice rosé….prekrásne niečo ❤️tebe veľmi svedčali všetky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.