Beauty

Matné rúže ZERVA

Zerva je v našich končinách menej skloňovaná značka. Je to z toho dôvodu, že je profesionálnou dekoratívnou kozmetikou vhodnou pre salóny. Na oficiálnej stránke značky nájdete miesta, kde sa so Zervou môžete dať nalíčiť. Zerva ponúka aj možnosť kurzu samolíčenia. Produkty sú na prírodnej báze a neobsahujú mastenec, živočíšne produkty či ropu. Založila ju grécka vizážistka.

Páči sa mi, že značka reflektuje na trendy a ponúka napríklad aj matné tekuté rúže. Dostala som na vyskúšanie krásne odtiene v podzimných farbách. Rúže sú dlhotrvácne, vydržia aj nejakú tú papanicu, neotláčajú sa na pohár a nevysušujú. Ak teda hľadáte matný tekutý rúž na prírodnejšej báze, Zerva bude to pravé orechové 🙂

Odtieň 23
Odtieň 21

Pre porovnanie tekuté rúže Zerva z predošlej kolekcie. Musím uznať, že minimálne obaly sa mi z tej novej páčia oveľa viac 🙂 Obsahom mám pocit, že sú rovnaké čo sa pocitu na perách a trvácnosti týka.

Odtieň 6
Odtžeiň 13

Podobné články

1 komentár

  1. Ach ty barvičky, já je žeru. Ty odstíny jsou úžasné 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.