Beauty Recenzie

Mary Kay pudrová podkladová báza

 

Toto leto Mary Kay uviedla na trh novinku podkladová báza (po našom makeup) a púder v jednom alebo takzvaná Pudrová podkladová báza. Veľmi som sa na tento produkt tešila a keď prišiel domov, nesklamal, pretože je to výborná vecička na leto 🙂 Napriek tomu túto bázu odporúčam skôr mladším ročníkom, keďže som ju skúšala aj na zrelej pleti a dosť zvýraznila vrásky.

Ja som si objednala všetky dostupné odtiene a magnetickú kazetu, do
ktorej akurát pasujú. Keďže sem-tam líčim aj iné baby, verím, že využijem všetky odtiene, minimálne na kontúrovanie. Ak si
objendáte 1ks, príde Vám v umelohmotnom obale. Viete si však od tejto
značky dokúpiť aj menšiu magnetickú kazetku, do ktorej tiež pasuje a je
praktickejšia do kabelky.

Konzistencia je skôr tuhšia, na aplikáciu určite odporúčam štetec. Ako bledula, čo nosí najbledšie odtiene podkladových báz, som sa dosť obávala toho, či mi Ivory 2 bude stačiť a nebude tmavý. Je o taký pol stupeň tmavší od mojej pleti, preto naň musím dávať bledučký púder. Na ruku som dávala zámerne viac vrstiev, aby bolo farby dobre vidieť. Krycia schopnosť je o niečo vyššia ako u bežných tekutých podkladových báz od Mary Kay, čomu sa opäť veľmi teším. 

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.