Beauty

Kozmetické adventné kalendáre 2021

Je to už nejaká doba, čo som sa na blogu venovala výberu adventných kalendárov a tak som sa rozhodla túto tému obnoviť. Za tie roky sa kvalita kalendárov zlepšuje, prichádzajú s nimi značky, ktoré donedávna kalendáre vôbec nerobili a tak začína byť aj výber zase o niečo zložitejší. V tomto článku vám prinášam výber kalendárov, ktoré nájdete online a ktoré z môjho pohľadu stoja za nákup 🙂

VŠEHOCHUŤ

LOOKFANTASTIC

Tento známy britský eshop už má aj svoj český variant, čomu sa určite mnohí potešili, keďže stále je pre niektorích ľudí obtiažne objednávať zo zahraničia. Mne sa páči, že Lookfantastic ponúka niekoľko typov kalendárov od rôznych značiek – prídu si tu na svoje milovníci manikúry, dekoratívnej či pleťovej kozmetiky a dokonca tu nájdete aj kalendár s pánskou kozmetikou. Ak nechcete konkrétnu značku, voľte kalendár priamo od Lookfantastic s výberom toho najlepšieho zo všetkého 🙂

Značky kalendárov: Barry M, NYX, benefit, MAC, Revolution, I heart Revolution, Clinique, Barber PRO, Nuxe, Armani, Rituals..

SEPHORA

Sephora si tento rok pripravila pre svojich zákazníkov 2 typy kalendárov a 1 DIY, v ktorom sú taštičky s číslami pričom ich môžete naplniť čímkoľvek. All Beauty Stars je teda pecka a sama som sa musela prehovárať, aby som ho nekúpila (nechápte ma zle, no kozmetiky mám až až, mimo schopnosti spotrebovania jednej osoby). Je nabombovaný značkami ako Fenty, ABH, Natasha Denona, Huda Beauty, The Ordinary, fresh, Olaplex, erborian, innsfree.. Ak si chcete kúpiť iba jeden kalendár s mixom dekoratívnej, pleťovej, vlasovej a telovej kozmetiky, išla by som do tohto 🙂 Sephora Collection Holiday Vibes je mixom produktov a doplnkov značky Sephora a pripomína mi kalendáre od Douglas.

NOTINO

Neviem, či Notino malo aj minulé roky kalendáre, ale tento rok si môžete zaobstarať aj ich kalendár s pekným výberom rôznych produktov od dekoratívnej kozmetiky až po starostlivosť o telo značiek ako Clinique, Emma Hardie, Collistar, Estée Lauder, Eisenberg, Shiseido..

YVES-ROCHER

Adventný kalendár 2021 obsahuje najpredávanejšie produkty ako aj limitky z vianočnej kolekcie. Bonusom je naozaj krásny dizajn kalendáru, ktorý je znovupoužiteľný aj o rok.

STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

Kiehl’s 2021

Tento kalendár je podľa mňa ideálny pre nováčikov Kiehl’s. Je totiž nabombovaný najpredávanejšími produktami ako aj niektorými novinkami. Môžete tak vyskúšať, čo vám zo značky sedí.

DEKORATÍVNA KOZMETIKA

BEAUTY BAY

Z čisto dekoratívnej kozmetiky ma zaujal kalendár The Showtime Beauty Box, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete k líčeniu značiek Nabla, wet n wild, Ofra, Sample beauty, Milani..

BOBBI BROWN

Tento kalendár obsahuje iba miniatúrky produktov ako rúže, štetce, púder či podkladové bázy. Osobne som od Bobbi Brown mala zatiaľ asi len 3 produkty, no všetky boli skvelé 🙂

PRÍRODNÉ

KNEIPP

S produktami Kneipp sa to tento rok celkom roztrhlo a ak ste si ich obľúbili alebo chcete skúsiť, kalendár by sa vám mohol hodiť. Obsahuje telové oleje, krémy na ruky či sprchové značky.

Dr.Hauschka

Druhá prírodná značka, ktorá ma zaujala kalendárom je Dr.Hauschka. Obsahuje iba miniatúrky starostlivosti o pleť a telo. Kvitujem, že produkty sa nachádzajú v taštičkách, ktoré sa dajú znovu použiť.

LUXUSNÉ

Charlotte’s Beauty Dreams & Secrets je pastva pre oči už len kvôli obalu. Toto vyzerá tak skvostne, že tento kalendár by krásne zapadol ako doplnok na hociktorú poličku do dámskeho líčiaceho kútika. Cena už taká skvostná nie je no.. 😀 Ale to ani samotná značka, tu si skrátka platíte za high-end brand. Ak ma dobre oči neklamú, toto vyzerá, že obsahuje plné balenia produktov, za čo rozhodne tlieskam.

Dr. Barbara Sturm’s Advent Calendar no čo vám poviem.. značka, ktorú používa každá tretia Hollywoodska celebrita, ktorá ale skutočne nie je zlá. Len je..trošku mimo rozpočet bežne pracujúcej Slovensky. Ale pokochať sa môžeme, nie? Kalendár obsahuje kompletnú rutinu starostlivosti o pleť, niektoré produkty v plnom iné v miniatúrnom balení.

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.