Lifestyle Recenzie Shopping

Objednávka z Krasotika.sk

Konečne som si aj ja zadovážila kvalitnejšie štetce a po dobrých recenziách som siahla po Hakuro. Je mi aj sympatické, že je to výroba od našich českých susedov.

Hakuro sú veľmi jemnučké, majú hrubé a pevné rúčky, dobre sa držia a práca s nimi je skutočne príjemná. Najprv som bola dosť skeptická, mám doma bežnú lacnú sadu z eBay, a spočiatku som nechápala aký je v nich rozdiel a celý ten ošiaľ okolo Hakuro. No pri aplikovaní, som to všetko pochopila – sú oveľa hustejšie a tá pevná rúčka spraví precíznejšiu robotu. Som zvedavá na ich živnotnosť 🙂 V čase objednania boli vypredané všetky štetce na púder, inak by som si určite zadovážila aj dva.

Čo sa  týka paletky tieňov na obočie, som trochu zmätená. Dúfala som, že tiene budú viac gélové ako krémové práškové. Kreslila som už obočie so všetkými troma farbami, použila som na to skosený štetec daVinci a neviem spraviť precízne špicaté zakončenie obočia ako to viem s ceruzkou. Alebo je to len o zvyku? Transparentný gél na obočie je však dobrý a hustý a skutočne farbu aj chĺpky dobre „zakonzervuje“. Pinzeta je tam úplne zbytočná, je malá, ťažko sa s ňou robí a malý štetec používam na gél, keďže kresliť obočie mi ide lepšie s dlhou rúčkou. Je to celkom dobrá vecička pre vizážistky, keďže máte 3 farby a gél na obočie v jednom 🙂

Podobné články

1 komentár

  1. […] odtieňom pre ryšavky. Tiene sú veľmi dobré, trvácne a som s nimi spokojná. Mala som paletku aj od Makeup revolution, no tie tiene oveľa horšie pigmentovali a boli prášivejšie.  Mojím […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.