Beauty Lifestyle Shopping

Kozmetické nákupy za Júl

Už podľa titulnej fotky je asi všetkým jasné, že tento príspevok sa bude predovšetkým venovať českej značke E-style. Akoby vypočuli všetky zákazníčky, ktorým nevyhovovali mono tiene a tak prišli s paletkami. Ako inak v úžasných farbách, skladné, pekné a kvalitné.
Objednala som si paletky Metallic Show, Gold Dreams a limitku Crazy. Dlho som túžila po poriadnej neónovej paletke a po tom, čo ma sklamala paletka od Sleek in Acid som si len ťažko povzdychla a myslela si, že skutočne musím našetriť na Urban Decay Electric. No a v tom prišli E-style s touto limitkou. Tak som neváhala, kúpila a neľutujem! Pigmentácia a výdrž perfektná! Ak zháňate lacnú neónku, vrelo odporúčam.
e-style palety paletka paleta metallic show crazy gold dreams
Som samozrejme spokojná aj s trblietavými paletkami, úžasná konzistencia, sú prirovnávané k top značkám – ja neviem posúdiť, nemala som zatiaľ možnosť toľko tých značiek poskúšať. Mne veľmi vyhovuje veľkosť paletiek, sú super skladné. S paletkou Metallic Show si môžete pozrieť líčenie ala pávie oko tu. Neónovú paletku Crazy som zase skúšala v šialenom líčení tu.
 crazy e-style swatch paleta
e-style gold dreams swatch paletka
e-style chriscosmetics metallic show swatch paleta
Chcela som vyskúšať aj laky na nechty, keďže mám so svojimi krehkými a štiepavými nechtami dosť problém s výdržou laku. Zatiaľ som skúšala iba Hot Chocolate lak, farba krásna a výdrž 3dni než sa mi začali odzobkávať končeky nechtov – pozor, to je ale pre mňa úspech, väčšina značiek mi zíde už na prvý, druhý deň. Kúpila som si ešte odtieň Black, ktorý sa mi bohužiaľ olupuje už v deň nalakovania a priesvitný Diamond Top Coat, ktorý by som prirovnala kvalitou k top coat od Essence.
e-style lak na nechty nehty
Vzhľadom na to, že som v poslednej dobe podľahla základom ceruzkovej techniky, zaobstarala som si aj E-style kajalovú ceruzku. S touto však nie som moc spokojná, odtieň Dark Coffee je oveľa tmavší ako som chcela a ceruzka mi nejde moc dobre zastrúhať a láme sa mi jej výplň.
e-style ceruzka tuzka
Taktiež som chcela jemnejší rozjasňujúci púder, pretože doma mám transparentný púder od Fleur de santé, ktorý je extrémne trblietavý, vhodný na večerné a foto líčenie. E-style Star Shining powder mám odtieň Nude a spĺňa požiadavky, i keď by mohol rozjasniť trošičku viac, je skôr použiteľný ako rozjasňujúci púder na celú tvár, čo mi však veľmi vyhovuje v zime.
e-style pudr puder star shining
A teraz trochu bežných vecičiek z drogérie. Moja veľká kefa sa naposledy rozpadla, tak som hľadala nejakú náhradu, s touto som veľmi spokojná. Horšie je to s dreveným hrebeňom, ktorý mám pocit, že vôbec nečeše, ale len tak zvláštne prechádza vlasmi, ťažko to opísať, ale asi ho skôr neodporúčam 😀
Konečne som našla poriadku sieťku na vlasy, keď si dávam na noc nátačky, aby mi ich niečo udržalo po kope. Musela som už doplniť aj zásoby sponiek.

Zadovážila som si dva gel laky od Essence. Oba dobré, ale asi mám radšej ten v priehľadnom balení.

Nedávno som bola nútená si kúpiť nejaké sérum, keďže som bola niekoľko týždňov bez séra, a v Teta drogérii som narazala na českú značku Bione. Toto keratínové sérum som už kedysi mala, je jemnučké, ale či to naozaj niečo na pleti robí..neviem. V Tete majú dobrý výber farieb Dúha, tak som nakúpila do zásoby, keď budem mať opäť chuť všetko farbiť.
Orezávatko na obočie je veľmi dobrá pomôcka, i keď ho používam viac na chĺpky nad hornou perou ako na obočie ale je to šikovnejšie ako si tie chĺpky strihať.
S pinzetou za 5Eur od Sally Hanson nie som spokojná. Má moc hrubé hroty a mám ťažkosti s takými chytiť chĺpok. Ešteže často používam umelé mihalnice a riasy, využijem tam 🙂
Tento nákup som absolvovala pred Chorvátskom a chcela som dobrú vodeodolnú riasenku. Kúpila som od Catrice a prežila záťažový test môjho šnorchlovania a šúchania si očí od soli. Neobišla som bez čierneho potisku pod okom, ale verím tomu, že ak by som takto išla s obyčajnou maskarou, bola by som ako panda. Catrice spravila iba malý čierny fliačik pod okom a na hornom viečku vôbec. Takže odporúčam 🙂

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.