Beauty Lifestyle Shopping

2017 Wishlist

Nie som jedna z tých blogeriek, ktorá si píše wishlist každý mesiac-dva, ale udávam si ho raz ročne. Samozrejme, že tie veci sa počas roka menia, ale toto mi dá prehľad o produktoch, na ktoré chcem myslieť a nezabudnúť si ich kúpiť, lebo som si ich z nejakého dôvodu vybrala.
Z pleťovej kozmetiky som si spravila zálusk na dva smery – kórejský a salónový. Oba nie sú lacné, no už rok tápam v kozmetike, skúšala som čiastkové (rozumej poskladané z rôznych značiek) riešenia na pleť a vidím to na sebe, že to nie je ono. Začala som teda kórejskou kozmetikou a objednala som si radu Skin Food. Som zvedavá ako budem spokojná 🙂 Balíček ešte nedorazil, ale o všetkom budem písať a bude aj recenzia. Zo salónových značiek ma láka Annemarie Borlind a Sothys.

Čo sa makeupov týka, tak sa až hanbím, že prvé dva si prenášam z minuloročného wishlistu. Totiž Born this way zohnať v odtieni Snow nie je zrovna jednoduché, takže aj pri prístupných eshopoch s Too Faced som naň šťastie nemala. A prečo som si za celý rok neobjednala Misshu? Netuším. Pridala som ďalšie tri, ktoré by mali a mohli na moju pleť sedieť, tak uvidíme. Make-up od Stila som dokonca testovala vo vzorke a celkom sa mi pozdáva 🙂

Z rady Born this way ževraj stojí za to aj korektor, tak dúfam, že sa mi podarí ho niekedy vyskúšať. Láka ma minimálne z hľadiska odtienu, pretože pri týchto high end značkách je pravdepodobnosť dobre sadnúcich bledých odtieňov. Korektor od It cosmetics je jeden z top chválených.

Z púdrov mám už dlho zálusk na Laura Mercier, no dala som tento rok prednosť Bare minerals či Ben Nye, tak vyskúšam neskôr. MAC sa tiež vyskytol už v mojom predošlom wishliste a nejako som naň pozabudla. Hnevá ma, že od tejto značky by som chcela kadečo dobré, ale aj napriek tomu, že máme v Auparku kamennú predajňu, preferujem online nakupovanie a tak som sa k jeho nákupu ešte nedostala. Lily Lolo je akoby v rukáve s Bare minerals, čo sa kvality a cenotvorby týka. Oba sú veľmi chválené a keďže Bare mám už doma a mimochodom, nie som úplne nadšená, tak dúfam, že Lily Lolo nesklame.

Palety očných tieňov sú pre mňa niečím ako v oblečení šaty. Je to moja najväčšia úchylka sa na ne pozerať a nakupovať ich, pretože paliet nie je nikdy dosť 🙂 a pritom ich doma až tak veľa nemám, niektoré v podstate aj predávam, ak zistím, že ich málo používam. Tento rok sa akoby niesol v znamení teplých ružovo-červených tónoch, pretože v tejto farebnej kombinácii vyšlo niekoľko sád či tieňov. Ja som studený typ, no aj tak sa mi vždy viac páčili a páčia teplé farby. Z týchto by som najradšej siahla po Huda beauty, ale 65$ za paletku sa mi zatiaľ ozaj nechce dávať. Najviac ma aj tak oslovili tie metalické tiene, ktoré vyzerajú brutááálne!! Ak by som si tento rok nenechala poslať z USA po svokre Tarlette 2, tak by som určite chcela krásnu veľkú Tarte paletku plnú matných tieňov so štyrmi trblietavými. Zaujali ma tiež tiene Sonia Kashuk, ktoré nie sú až v takej vysokej cenovej relácii, paletka s 12timi tieňmi stojí 20Eur. Top zo všetkých topov by bolo vlastniť tiene od Natasha Denona (dve vedľa seba, modro-fialové tiene a zeleno-hnedé), ktoré sú ževraj jedny z najlepších pigmentáciou a výdržou. Ale kupovať paletu tieňov za 240Eur už vôbec nemám chuť 😀 Posledná paletka, ktorá ma zaujala a vedela by som ju využiť je od Kat von D. Opäť ma v nej viac zaujala selekcia trblietavých ako tých matných tieňov.
Mám zálusk doplniť si zbierku aj samostatných tieňov od prírodnej značky Nabla, od ktorej vlastním už zopár kúskov a som s nimi spokojná. Chcela by som tiež doplniť E-style tiene, najmä tie matné, pretože s tými som tiež spokojná, čo sa výdržou, pigmentáciou a práce schopnosťou týka. No a premýšľam, že dám druhú šancu Makeup Geek. Mne to nejde do hlavy, že tieto tiene sú celosvetovo chválené a mne skrátka nedržali a strácali intenzitu. Rozhodla som sa vyskúšať ešte ich duo chrome radu, ktorú som predtým nemala. No a tiež by mi nevadilo mať konečne aj nejaké MAC tiene doma 🙂

Špirály Better than sex od Too Faced a Perversion od Urban Decay som si stále nekúpila, takže keď to nevyšlo v roku 2016 snáď v tomto áno. Better than sex som dostala miniatúrku v jednej výmene a veru je skutočne dobrá!

 

Tekuté rúže sa za rok 2016 stali mojou závislosťou a plánujem si zbierku dopĺňať. Vyraďujem tiene, ktoré mi nesadli alebo zloženie, ktoré mi nevyhovovalo (Sleek, NYX..). Stále som nenašla svoj top nude odtieň a chcela by som ešte nejaký dobrý červený rúž, tých nie je nikdy dosť 🙂 Z minuloročného wish list si opäť prenášam DOSE of Colors rúž, ktorý si už musím tento rok zaobstarať. Z rôznych recenzii stále vychádza ako jeden z najlepších. Taktiež mám v pláne skúsiť Anastasiu, Kat von D, ak by sa mi podarilo tekutú novinku od MAC. Huda Beauty je v rovnakej cenovej relácii ako ABH či Kat von D, ale viete čo? Nejako mám pocit, že tie odtiene by mi nesedli. Ako som tak prezerala swatche prišlo mi, že ich typovo majiteľka značky robila skôr pre snedé čiernovlásky než bledulky. Takže neviem.. a Revlon? Ani som nevedela, že vyšli s tekutým rúžom, ten by som skúsila už len z prče, lebo bude stáť do 10Eur, že či je dobrý 🙂

Na záver celého makeupu by som chcela poskúšať nové podkladové bázy s rozjasňujúcim efektom (najmä od NYX) či slávny fixátor Fix+ od MAC.

Podobné články

12 komentárov

  1. hovorí:

    Skvele vybrané produkty:) Ja by som si z tohto zoznamu asi vybrala tie tekuté rúže, tiež som si ich veľmi zamilovala a chcela by som si kúpiť nejaké kvalitné štetce:)

    Giveaway o balík produktov v hodnote 100€

    1. Drew hovorí:

      so štetcami mám tento rok isté plány tak uvidíme ako to dopadne 🙂

  2. Také mám na paletky menší úchylku a i když si zrovna žádnou nekupuji nebo nevybírám, ráda se na ně jen tak koukám na internetu 🙂 a po značce Lily Lolo už také nějakou dobu pošilhávám…

    1. Drew hovorí:

      presnee tiež sa rada na paletky len tak pozerám, má to niečo do seba toľko farieb pri sebe 😀

  3. hovorí:

    Super wishlist! Barvy rtenek je krasna!:)
    Rada bych te pozvala na svoji giveaway tu: http://bit.ly/2jihBFt
    Budu rada kdyz se pripojis:)

    http://www.bridgeofmemories.co.uk

  4. hovorí:

    Ten korektor od NARS by som si strašne priala aj ja. Paletky sú krásne i keď ja nemám síce veľmi v láske trblietkavé odtiene.

  5. hovorí:

    Make up od NARSu by som chcela aj ja. Fascinuje ma, aké krásne svetlé odtiene majú. Presne to potrebujem na zimu! 🙂

  6. hovorí:

    Skvělý wishlist, líbí se mi výběr paletek, ty barvy <3

    Somethingbykate

    1. Drew hovorí:

      Ďakujem 🙂

  7. I já si přidávám, korektor NARS chci již dlouhou dobu vyzkoušet, ale vždy nakonec sáhnu po nějaké levnější varientě, která je podobně opěvovaná! 😀 Paletky vypadají naprosto skvostně, ale já sama mám doma tři a používám většinou jen jednu (s podivem tu nejlevnější) :D. Ta MAC rtěnka vypadá úžasně, po té bych také sáhla! 🙂

    LifestyleBirdie

  8. hovorí:

    Fix+ od MAC odporúčam, používam a som spokojná. Ja mám suchú pleť a niekedy po použití púdru je až veľmi púdrová (snáď to dáva zmysel) a po použití tohto spreju sa akoby ten púder „roztopil“ na pleti a tá už vôbec nepôsobí tak prepúdrovane, takže za mňa veľké plus!
    A rúž od Kat Von D je produkt, ktorý mám v hľadáčiku už dlho a stále sa neviem dokopať ku kúpe. Za to paletka od ABH Modern Renaissance je už na ceste a teším sa 🙂

    http://www.simonazacko.com

    1. Drew hovorí:

      noo presne niečo také hľadám ako píšeš 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.