Beauty Recenzie

RECENZIA: Cushion na obočie od Laneige

Možno sa pýtate, čo ten cushion akože vlastne má byť? V kozmetickom ponímaní to znamená, že produkt je zapustený do akoby „podušky“ (v skutočnosti je to skôr niečo ako hubka). Možno ste sa stretli už s cushion make-upom, pri ktorom sa produkt aplikuje pomocou inej hubky. Ak vás táto téma zaujala, môžete sa pozrieť na moju recenziu cushion make-upu od Missha. A prečo je vlastne cushion dobrá voľba?

Pri make-upe je výhoda akurátne množstvo, ktoré si viete naniesť na tvár, jednoduchá reaplikácia počas dňa a kompaktnosť produktu pri cestovaní či nosení v kabelke. Nehovoriac o obsahu SPF50, ktoré snáď v inom ako cushion make-upe ani nedostanete. Kórejci, ktorí cushion systém vymysleli niekedy v roku 2007, už prišli na trh aj s cushion lícenkou a ako ste sa už dovtípili, aj cushion obočenkou.

laneige eyebrow cushion cara obočie obočí kórejská kozmetika kosmetika recenzia recenze laneige eyebrow cushion cara obočie obočí kórejská kozmetika kosmetika recenzia recenze

Klasické cushion make-upy už začali používať aj západné značky a dlho na seba nedali čakať ani v súvislosti s cushion obočenkou. Zo západných značiek cushion priniesli Iconic London za cenu 34 Eur. Ja som sa rozhodla siahnuť po tradičnom kórejskom a v Black Friday zľavách som objednala tento od Laneige v zľave za 15 Eur (bežná cena je okolo 20 Eur).

Rozdiel medzi klasickými cushion na pleť a touto na obočie je v aplikácii. Pri tých produktoch na tvár máte použiť hubku. Je logické, že niečím takým by si niekto asi veľmi ťažko kreslil obočie. Preto v Cushion Cara od Laneige nájdete dômyselne rozkladateľný štetec a kefku. Predajca odporúča štetcom najprv vykresliť tvar a potom namočiť kefku do cushion a aplikovať produkt na chĺpky. Aj napriek mojej skepse voči štetcu musím uznať, že sa s ním pracuje dobre.

laneige eyebrow cushion cara obočie obočí kórejská kozmetika kosmetika recenzia recenze

Produkt viete kúpiť v 4 farebných variáciach, ja som siahla po č.1 gray brown a khaki brown. Keďže už mám nemalé skúsenosti s kórejskými produktami na obočie, viem, že akékoľvek teplejšie hnedé majú ryšavý podtón. Musím uznať, že tá khaki brown má veľmi zvláštny odtieň, ktorý skôr mixujem s tmavo-hnedou ako by som ho používala samotný.

laneige eyebrow cushion cara obočie obočí kórejská kozmetika kosmetika recenzia recenze swatch swatche 1 grey brown khaki brown

Produkt však na obočí vyzerá veľmi dobre, farba pekne zaschne a tak vydrží aj celý deň (ešte uvidíme ako letné horúčavy). Som zvedavá, ako dlho bude tekutý. Cushion make-up totiž za pár mesiacov začne vysychať. A pri cene tohto produktu by ma krátka trvácnosť veľmi mrzela. Oproti makeupovým cushion je však pravda, že cushion na obočie je oveľa viac nasiaknutý farbou.

Vyskúšali by ste takúto cushion na obočie?

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.