Beauty Recenzie

RECENZIA: Prírodné sérum od Priody

Pokiaľ som nenarazila na banner, v ktorom táto značka hľadala blogerky na spoluprácu, som o tejto firme vôbec nepočula. Za Priody sa však skrýva značka postavená na báze prírodných zložiek, ktorá netestuje na zvieratách. Ja som sa rozhodla od nich vyskúšať dve upokojujúce séra najmä na problematickú pleť. V poslednej dobe sa mi totiž dosť zhoršil stav a znovu bojujem s vyrážkami.

O ZNAČKE

Z pátrania po stránke nie je zjavné, kde značka bola založená, kedy a čo je ich filozofiou a víziou. Značku však môžete nájsť v lekárňach či kozmetických salónoch dokonca aj v Čechách, Nemecku a Anglicku. Od Priody si dokonca môžete zakúpiť rôzne skrášľovacie prístroje, napríklad aj veľmi populárny Dermaroller.

priody skúsenosti recenzia recenze serum harmanček švajčiarske jablko

ANTIALERGICKÉ SÉRUMS HARMANČEKOM 10ml 15,80Eur

To, že harmanček upokojuje, je stáročia známe. Má taktiež protizápalové účinky, čo je veľmi žiadúce pri citlivej či inak poškodenej pokožke. Sérum pleť hydratuje, chráni pred voľnými radikálmi, ukľudnuje, pôsobí proti začervenaniu a je vhodné pre všetky typy pleti.

Prvá vec, ktorá ma na tomto sére zaujala, je objem a balenie. Je maličké a riadne uzavreté – chvíľu som bojovala s plieškom, ktorý sa dá z hrdla preč, následne sa naň nastokne gumená pipetka. Tá je vynikajúca na regulovanie množstva séra. Ja si ho dávam len ráno na očistenú vytonizovanú pleť ešte pred nanesením krému.

Dané množstvo vydrží približne mesiac. Jeho cena je teda vyššia, no ja som vždy za to, že za kvalitné zložky si treba priplatiť. Tie syntetické sa totiž vyrobia ľahšie a lacnejšie, no sú k pokožke aj menej priaznivé 🙂

priody antialergické sérum s harmančekom skúsenosti recenzia recenze priody antialergické sérum priody sérum priody sérum zloženie prírodná kozmetika skúsenosti

SÉRUM S KMEŇOVÝMI BUNKAMI SO ŠVAJČIARSKEHO JABLKA 30ml 43,54Eur

Toto sérum ma zaujalo už len vďaka názvu. Veď chápete, to švajčiarske jablko je určite výnimočné 🙂 Balenie je mi sympatické a vďaka pipete sa s produktom dobre pracuje. Tekutina je redšia a ľahko roztierateľná, stačí množstvo o veľkosti hrášku. Ja si ho dávam vždy večer rovnako ako ráno na vyčistenú tonizovanú pleť a nechám pôsobiť než nanesiem krém.

Sérum reparuje, omladzuje, hydratuje a chráni pred vplyvom voľných radikálov. Bunky z jablka sú totiž bohaté na protéiny, živiny a majú dlhú životnosť. Prebúdzajú vlastné pleťové bunky, aby sa správali mladšie. Spomaľuje chronologické starnutie pleti. Okrem iného obsahuje aj známe a výživné látky ako vitamín C a E, koenzým Q10, kyselinu hyalurónovú či kolagén.

priody sérum prírodná kozmetika netestovaná na zvieratách priody stem cell repair serumpriody sérum švajčiarske jablko reparačné zloženie

Obe séra používam približne 3 týždne. Čo je možno aj málo na to, aby som dokázala zhodnotiť pre a proti. Zatiaľ sa mi zdá, že najmä harmančekové sérum veľmi na vyrážky nezaberá, pretože sa stále len množia a tvoria nové 🙁 Sérum zo švajčiarskeho jablka je príjemné, veľmi dobre sa s ním pracuje a minula som zatiaľ štvrtinu nádoby. Určite niečo robí, veď je nabité veľmi dobrými zložkami, no možno je vhodné pre zrelšiu pleť aby výsledky boli viditeľnejšie a poznateľnejšie.

MOJE HODNOTENIE: 3/5

PLUSY:
– prírodné zložky
– kozmetika bez parabénov, silikónov a nie je testovaná na zvieratách
– obe séra sú ľahko roztierateľné
– balenie, ľahká práca s pipetou

MÍNUSY:
– cena
– dúfala som, že harmančekové sérum zabráni v tvorbe nových vyrážok

Poznáte značku Priody, skúšali ste od nich niečo? 🙂 Ak by vás zaujímali recenzie aj na iné produtky tejto značky, pozrite napríklad blog Aura BeautySimplicity Life či Terka Polak.

Podobné články

4 komentáre

  1. Od Priody mám kávový peeling a ta vůně je naprosto dokonalá 🙂 i jejich kolagenová maska je super, výsledek je vidět takřka ihned, krásně vypla pleť a jako bych o několik let za pár minut omládla 🙂

    1. Drew hovorí:

      keď som si čítala recenzie na iných blogoch, tiež som sa plieskala po čele, že čo som si nevybrala ten píling 😀 a tá maska znie tiež super 🙂

  2. Prosím ťa, to serum, ako si to nakoniec otvorila??? Ja som dala dole pliešok, no pod nim je ešte taká jedna gumená časť, ktorá mi nejde dole, ani nemá nikde otvor a tá pipeta sa mi tam nedá nastoknut.

    1. Drew hovorí:

      ak si dobre pamätám, tak som dala všetko dole, čo bolo pod plieškom a nastokla tam pipetku. Ale bola to piplačka, dosť ťažko to išlo celé..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.