Beauty Recenzie

RECENZIA: Annemarie Borlind 2in1 Black mask

Poznáte to.. zopár vplyvných ľudí niečo začne používať či nosiť a už je z toho trend. Mám pocit, že to isté sa udialo pri čiernych maskách, ktoré sú momentálnym hitom. Všeobecne sa považujú za tie, ktoré vytiahnu nečistotu z pórov, alebo ľudovo nazývané odstránia čierne bodky. Mne však mnoho z masiek, ktoré riešia tento problém, nesedí, pretože sú príliš vysušujúce a agresívne. I keď mám zmiešanú pleť, oblasť nosa mám mechanicky neustále namáhanú kvôli smrkaniu a preto potrebujem niečo jemnejšie. A to som objavila v tejto maske od Annemarie Borlind.

Annemarie Borlind je nemecká značkou s dlhoročnou tradíciou. Používajú prírodné suroviny, k svojej práci a biznisu sa stavajú poctivo, sú ekologickí a k prírode sa správajú s rešpektom. Ich produkty u nás nájdete na vyhradenom e-shope Assay.sk či v kozmetických salónoch a lékarniach. Ja som od nich vyskúšala dve rady na pleť – Aquanature a Energynature.

annemarie borlind black mask čierna maskaannemarie borlind black mas čierna maska černá tečky uhry póry čistí recenzia

APLIKÁCIA A ÚČINKY

V čom spočíva zázrak tejto masky? Ako už samotný názov napovedá, okrem masky obsahuje ďalší benefit v podobe malinkých zrniečok, ktoré pri čistení zastupujú peeling. Maska by mala byť na pleti 10-15minút a môže sa používať 1-2x do týždňa. Pri prírodných maskách je dôležité nepreťahovať čas aplikácie, pretože potom stráca účinky. Táto napríklad po 15tich minútach nezaschne úplne, čo je podľa mňa znak toho, že nemá tendenciu vysušovať. V akcii ste ju mohli vidieť v mojom krátkom videu na instagrame 🙂

Je vhodná pre zmiešanú pleť s rozšírenými pórmi so sklonmi k vzniku k nedokonalostiam a masteniu. Akoby som opisovala svoju pokožku. Maska má dopomôcť nadobudnúť matný vzhľad pleti, znížiť tvorbu mazu a samozrejme, že odstraňuje odumreté bunky a čistí póry. Chráni tiež pred voľnými radikálmi a zabraňuje predčasnému starnutiu pleti.

annemarie borlind black mask čierna maska recenzia skúsenosť čistí nedokonalosti póry uhry tečky annemarie borlind black mask 1989 čierna maska černáZLOŽENIE

Najzaujímavejšie zložky masky sú:
1. Fytoplanktón
– posilňuje kožnú bariéru, prečisťuje póry, zvyšuje schopnosť pokožky uchovávať vlhkosť
2. Orgován
– aktívna zložka, reguluje tvorbu lipidov, dodáva matný vzhľad, má protizápalové účinky

annemarie borlind black mask čierna maska póry uhry tečky eco control vega cse annemarie borlind black mask ingredients čierna maska zloženie složení kosmetiky kozmetiky prírodná

Ocenenia ako Eco Control, CSE Standart či Vegan hovoria svoje. Značka Annemarie Borlind celkovo netestuje na zvieratách a nepoužíva v kozmetike žiadne živočíšne zložky (okrem včelieho vosku). Eco Control je veľmi vysoko udeľovaný certifikát, ktorý potvrdzuje rešpekt k prírode, čo napríklad zaručuje aj to, že značka nepoužíva modifikované rastlinné suroviny.

Mne maska veľmi vyhovuje, je jemná a šetrná k pleti, krásne čistí a pritom nevysušuje pleť. Je to pre mňa už druhý prvotriedny produkt z rady masiek od tejto značky bez ohľadu na ostatné výrobky. Ak ste doposiaľ nenašli masku, ktorá by vám vyhovovala, skúste niektorú od Annemarie Borlind. Moju recenziu na hydratačnú verziu z rady Aquanature nájdete tu. Maska stojí 30.90Eur pri veľkosti 75ml. Áno, nie je to málo, no očakávať v dnešnej dobe produkt len čisto z prírodných a top kvalitných komponentov za málo peňazí je trúfalé 🙂 Keď ju kompletne dopoužívam, dopíšem, ako dlho vydrží jedno balenie.

MOJE HODNOTENIE: 5/5

PLUSY

– jemná, nevysušuje
– perfektne čistí
– dobre sa zmýva
– neštípe, nie je iritujúca

MÍNUSY

– cena

A aké sú vaše obľúbené čierne masky? 🙂

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.