Beauty Recenzie

PUPA Made to last eyeshadow

Tekuté tiene vnímam ako produkt, ktorý nikdy nezažíval boom, nevytváral ošiaľ na sociálnych sieťach, no napriek tomu tu stále je. Počas rôznych desaťročí ho firmy stále zaraďujú do svojej ponuky v súčasných obaloch a farbách. Pre mňa tieto produkty nikdy neboli niečo, po čom by moje srdce pišťalo, ale vždy mám doma aspoň jeden tekutý tieň. Rada ich kombinujem s pudrovými tieňmi, vytvárajú dokonalú podkladovú bázu pod tiene a keď sa ponáhľate nie je nič jednoduchšie ako si aplikovať metalický tieň na celé viečko a vyraziť 🙂

Z tejto edície PUPA Made to last a z odtieňov, ktoré mi PUPA poslala, ma najviac zaujali 006 a 008. Sú to také univerzálne tiene, ktoré veľmi často používam. Ako som spomínala, najčastejšie, keď si urobím líčenie s hnedými matnými tieňmi a takýto champagne odtieň aplikujem do vnútorného kútika. Ozvláštni to líčenie, bledý trblietavý tieň otvorí viac oči a ak naň nanesiete ešte práškový bledý tieň, bude to pôsobiť akoby ste použili glitre. Čo sa tmavých odtieňov týka, tie ma žiaľ veľmi neoslovili. Akonáhle ich začnem do viečka viac zapracovávať, strácajú intenzitu a neviem dostať takú peknú pigmentáciu, aby sa ukázali trblietky.

Aký je váš názor na tekuté očné tiene?

pupa made to last liquid eyeshadow tekuté tiene stíny swatch champagne bledé trblietavé shimmer 002 003 006 008 011 pupa made to last liquid eyeshadow tekuté tiene stíny swatch champagne bledé trblietavé shimmer 002 003 006 008 011 pupa made to last liquid eyeshadow tekuté tiene stíny swatch champagne bledé trblietavé shimmer 002 003 006 008 011pupa made to last liquid eyeshadow tekuté tiene stíny swatch champagne bledé trblietavé shimmer 002 003 006 008 011pupa made to last liquid eyeshadow tekuté tiene stíny swatche champagne bledé trblietavé shimmer 002 003 006 008 011

Za úpravu fotiek ďakujem: https://www.instagram.com/lubkapetrasovagbelcova/

Podobné články

2 komentáre

  1. Simona hovorí:

    Myslím, že v súčasnosti sa už dá nájsť dosť kvalitných tekutých, penových alebo gélových očných tieňov. Momentálne nemám v zbierke tekuté tiene, ktoré by boli vyslovene zlé. Dobrú skúsenosť mám napr. s tieňmi z Oriflame alebo Dermacol. No minulý rok som vyhodila krémové tiene od Revlon, lebo boli vyslovene mastné a bol to presne ten zlý príklad, prečo som nemala rada v minulosti tento typ tieňov.
    Inak tiene od Pupy vyzerajú zaujímavo, len škoda tých tmavých odtieňov.

    1. Drew hovorí:

      Takže Revlon kupovať nemusím? 🙂 Ja mám jeden od kórejskej značky a Jordana a oba sú tiež skvelé 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.