Fashion

Šaty pre každú krivku

Z plesovej sezóny sme sa rovno prehupli do jarnejších dní a ľúbezného mája, ktorý štartuje svadobnú sezónu. Minulý rok som absolvovala 3 svadby, tento rok ma čaká jedna. Máte to tiež tak podobne? Šiat je na výber neúrekom, no ak chcete skutočný originál, obzrite sa v salóne Ľubica. O týchto ručne šitých a zdobených šatách som už písala dva články, ak by ste si chceli pozrieť kolekciu svadobných či spoločenských šiat a dozvedieť sa o týchto výnimočných šatách viac 🙂 Mimochodom, všetky náušnice na fotkách sú v salóne tiež k zakúpeniu a tieto kúsky nájdete pod značkou Suzan’s dream.

Všetky šaty sú ručne šité, zdobené, vyšívané a maľované majiteľkou salónu Ľubicou. Šaty sú navrhnuté tak, že ich vedia prispôsobiť klientke na mieru – to znamená širokú variabilitu veľkostí a výšiek. Je skvelé, že už vám nebude za nejakými šatami ľúto kvôli tomu, že by vám boli malé, veľké, krátke, či dlhé 🙂

Rafinovaný model, ktorý sa skladá z dvoch častí. Krátke puzdrové šaty, v ktorých krásne vynikne šíthla postava, zahrajú aj na krivkách. Ak chcete krivky schovať, môžete šaty obohatiť o pripínaciu sukňu. Tento super trik je využiteľný aj v prípade, že na začiatku slávnosti chcete byť za formálnejšiu a s pokročilou hodinou si môžete sukňu odopnúť a nohám dopriať voľnosť pri tancovaní. Ruže sú vyšívané s kamienkami, vďaka čomu sa nádherne trbliecu.

Šaty Meg pôsobia ako jazero posiate kvapkami vody. V každej kvapkne je osadený kamienok čo dodáva šatám pekný lesk. Ak vás trápia silnejšie ramená, môžete k šatám skombinovať ľahučké bolerko. Modrá perfektne sedí studeným typom a ak preferujete krátke šaty, rovanký model nájdete u Ľubici aj v krátkom prevedení.

Čipkované šaty v sebe spájajú niekoľko techník. Zaujímavé ombré sa dosiahlo pomocou farbenia látky. Tento model nie je ušitý v celku a skladá sa z dvoch častí. V závislosti od vašej postavy, si môžete vybrať z dvoch korzetov a dvoch dĺžok sukní. Vznikne tak kombinácia, v ktorej sa budete cítiť najlepšie 🙂 V prípade chladného počasia je v ponuke aj bolerko s dlhým rukávom.

Veľmi nevšedné šaty so zoštíhľujúcim efektom vďaka maľbe riešenej do vertikálnych línii. Šaty si viete trochu prispôsobiť, majú snímateľné ramienka a extra bolerko či kabelku. Šaty sú strihnom vhodné pre široké spektrum postáv a v pohybe vyzerajú dokonalo.

Biele šaty s ručne maľovanými ružami. Maľba na bokoch opticky vytvorí osí pás aj keď ho nemáte. Šaty sú dokonalo jemného a ľahkého hodvábneho materiálu a patria medzi môj najobľúbenejší model.

Tyrkysové šaty, ktoré dokonalo ukážu na opálanej pokožke. Sú celé posiate kryštálikmi, vďaka ktorým sa úžasne trbliecu. Plavkový strih šiat veľmi pristane štíhlej a útlej postave. Zaujímavý ombré efekt je vytvorený farbením látky a čerešničkou na torte je opasok s pridanou látkou na bokoch. Samozrejme, opasok je odnímateľný. K šatám je k zapožičaniu aj bolerko.

Posledné šaty sú inšpirované antickými vzormi. Budem úprimná, no keď som ich videla na vešiaku, vôbec ma nezaujali. Akonáhle som ich mala oblečené, prekvapilo ma, ako dobre sedia, schovajú nedokonalosti a zvýraznia úzky driek či pekný chrbát. Dekolt je nariasený, čo opticky zväčšuje prsia. Okrem maľby šaty zdobia kryštáliky, ktoré sa pri pohybe dokonalo blištia.

Ktoré spoločenské šaty sa vám páčia najviac?

Priestor: Kaštieľ Šalgovce
Fotograf: Jaroslav Adame

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.