Fashion

Aj ja som superbloger

Na Slovensku dlho prebiehala súťaž Bloger roka, ktorej som sa sama niekoľkokrát účastnila. V roku 2017 som dokonca vyhrala v kategórii beauty, potom som sa dostala do top 10. Súťaž však mala niekoľko úskalí ako napríklad to, že do top 10 vás dostali iba hlasy fanúšikov. Najprv to fungovalo hlasovaním cez emaily, čo je asi najjednoduchšia forma ako systém obísť a nahnať si hlasy. Neskôr toto hlasovanie vymenili za hlasovanie cez sms, čo bolo.. nedomyslené. Predsa len, email vás nič nestojí, no zaplatiť za sms kvôli hlasu? To už si rozmyslíte, či budete vôbec hlasovať. Každopádne, aby vás niekam do top posunuli iba hlasy fanúšikov nesvedčí o kvalite vášho obsahu. Veď aj Missku vyberá odborná porota a špeciálny hlas patrí tej, ktorá sa najviac páči ľudu.

Preto nielen mňa ale celú blogerskú komunitu teší, že súťaž, ktorá sa teraz volá Superbloger už nekoná zobrala do rúk žena, ktorá má skúsenosti s marketingom no aj sama bloguje – Veronika, ktorú možno poznáte skôr pod blogom specialeditionlife. Urobila pravidlá podľa seba a čo viac – galavečer, kde sa budú vyhlasovať víťazi je dostupný aj pre verejnosť. Chystáte sa prísť? 🙂

Mňa to nesmierne teší, pretože to vyzerá, že konečne bude mať táto súťaž úroveň podobne ako v Čechách. A dúfam, že do budúcna budú mať v tejto súťaži zastúpenie aj youtuberi 🙂

Šaty: Dorothy Perkins, Zoot
Pančuchy: kik
Kotničky: Bonprix

Vrch: sú to šaty F&F
Sukňa: F&F
Pančuchy: Bepon
Kotničky: Bonprix

Podobné články

1 komentár

  1. Janka Bianka hovorí:

    Súžať registrujem, no stále sa mi zdajú pravidlá nič moc. Hlavne fakt, že sa zapojením zaväzujeme k uverejneniu dvoch fotiek o partnerovi súťaže. To mi príde znova ako taká propagácia a nepozdáva sa mi to. Predošlé súťaže nemali príliš fér hlasovanie, tiež súhlasím, že odborná porota by mala mať hlavné slovo. Hlasy fanúšikov môžu byť 90% známy, rodina a kamaráti a nevypovedá to nič o hodnote blogu ako takého.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.