Beauty Recenzie

Predĺženie farby od kaderníka pomocou masky? Prečo nie!

Poznáte ten pocit, keď vychádzate z kaderníckeho salónu s krásnymi čerstvo nafarbenými vlasmi. Dojem krásnej hrivy však väčšinou trvá do prvého umytia. Farba sa časom vymýva a pri bežných šampónoch z drogérie je priam nemožné dosiahnuť hodvábny a lesklý vzhľad vlasov. Paul Mitchel však prináša riešenie so systémom Color Craft.

color craft you kadernictvo v rozadole recenzia recenze predlzenie farby farba na vlasy

Rada Color Craft pozostáva z dvoch typov produktov. Jedným je profesionálne namiešanie farby priamo v kaderníctve a druhým je tzv.take home tónovaná maska. Ja už mám prvú časť za sebou, kedy mi v kaderníctve YOU aplikovali túto neinvazívnu farbu. Dáva sa na mokré vlasy po šampóne, v kaderníctve sa nechá pôsobiť približne 15 minút a potom sa zmyje. Celý proces je teda oveľa kratší ako klasické farbenie. Color Craft sú farby, ktoré tónujú vlasy medzi klasickým farbením, dokážu upraviť pigmentáciu či stiahnuť alebo obnoviť požadované tóny. Nie sú však dostatočné silné aby prekryli napríklad šediny. Ja som preto dostala na korienky klasickú farbu a Color Craft na dĺžky.

color craft you kadernictvo v rozadole recenzia recenze predlzenie farby farba na vlasy

COLOR CRAFT CUSTOM COLOR TREATMENT

Ide o profesionálne namiešanú masku s koncentrátom farby. Je jedno, na aké farbenie idete do kaderníctva, či je farba trvalá alebo vyzmývateľná. Kaderník vám rovnaký odtieň vie namiešať do dózy, s ktorou odídete domov a približne po dvoch týždňoch od farbenia si masku môžete aplikovať. Produkt sa používa na vlhké vlasy po šampóne, zastupuje masku a zároveň balzám. Nechá sa pôsobiť približne 3 minúty, pre intenzívnejší efekt si masku môžete nechať aj 20 minút. Keďže sa jedná o vyživujúcu kúru, ktorá zároveň tónuje, nemusíte mať strach, že by dlhším časom vaše vlasy na to nejako doplatili. Pri aplikácii je dobré použiť rukavice ako pri klasickej farbe.
color craft you kadernictvo v rozadole recenzia recenze predlzenie farby farba na vlasy

PRED A PO

Snažila som sa ako-tak zachytiť moje vlasy pred nanesením masky a po nej. Osobne by som s aplikáciou počkala pokojne ešte týždeň. Ja si totiž vlasy umývam 1-2x týždenne, takže sa mi farba od farbenia v kaderníctve nestihla ešte toľko vymyť. Ale je vidieť, že po maske sú vlasy lesklejšie a farba sýtejšia a tmavšia. Takže výsledok super, nie? 🙂 Masku si môžete aplikovť ako často chcete, ak máte potrebu, tak aj viac krát do týždňa. Mne svojimi vlastnosťami pripomína kvalitné BB krémy, ktoré pleť vyživujú ale zároveň tónujú a prekrývajú nedokonalosti. Páči sa mi, že tento produkt je rýchly a účinný. Je to celé tak jednoduché až je to neuveriteľné!

predĺženie farby color craft paul mitchel pred a po predĺženie farby color craft paul mitchel pred a po

Zaujíma ma váš názor – počuli ste už o takomto produkte? Príde vám zaujímavý?

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.