Beauty Recenzie

Mary Kay Saténové ruky a Timewise repair peeling

Dostala som možnosť odskúšať novinky Mary Kay v spolupráci s webom kamzakrasou.sk 🙂 Verím tomu, že značku predstavovať nemusím, tak sa poďme rovno pozrieť na produkty, ktoré som dostala.

TIMEWISE REPAIR PEELING

Zaujal ma nový peeling z rady Timewise Repair, čo je najvyššia sada v Mary Kay pre zrelú pleť. To ale neznamená, že dané produkty nemôže používať aj mladšia pleť, ak jej sadnú. Je však zreteľné, že je to úplne iný peeling ako si predstavujete – je veľmi jemný, nie sú vôbec cítiť žiadne zrniečka, nič čo by dráždilo pleť. Má sa aplikovať na pokožku, nechať 10 minúť a potom zmyť. Pleť ostáva jemá a hebká. Pre najlepšie výsledky treba peeling používať 2x týždenne. Vďaka obsahu kyseliny glykolové podporuje prirodzený proces obnovy pleti a redukuje jemné vrásky. Podľa mňa to bude super alternatíva pre citlivú pleť,ktorá nemôže klasické peelingy. Mimochodom, obzerajte sa po takých, ktoré zrniečka sa rozpustia vo vode. Ak vám pri umývaní s peelingom zrnká ostávajú na pokožke, ani v čističkách sa nevstrebú a končia tak ako odpad v mori.

Peeling má 48g a stojí 64,50Eur

mary kay timewise repair peelingtimewise repair peeling ingredients zloženie složení

SATÉNOVÉ RUKY WHITE TEA&CITRUS

Ďalšou super novinkou je nová vôňa a dizajn kolekcie saténových rúk. Predpokladám, že nová vôňa nahradí túto ako to už dlhšie pri tejto trojici býva. Doteraz si pamätám pre mňa najúžasnejšiu melónovú sadu, z ktorej som mala doma asi tri kusy, tak mi voňala 🙂 Naspäť však k inovovanej citrusovo-čajovej sade. Kto nepozná saténové ruky, iba v krátkosti poviem, že všetky produkty sa predávajú spolu a skladajú sa z vazelíny, peelingu a krému na ruky. Mali by sa aplikovať tak, že sa ruky potrú malým množstvom vazelínky, následne sa navlhčia, dá sa na ne peeling, ruky sa chvíľu masírujú, potom umyjú a proces sa ukončí nanesením krému na ruky. Tie sú potom hladučké ako detská pokožka, to musím uznať. Avšak ruku na srdce, robili by ste si doma takéto zábaly? Lebo ja nikdy, vždy som používala každý výrobok zvlášť. Avšak pri tejto sade mi napadlo aplikovať to presne v tomto poradí na stehná, ktoré už dlhodobo okupuje nepriateľ zvaný celulitída. Zatiaľ mám za sebou 3 aplikácie a výsledky nie sú nejaké zrejmé, hrá proti mne sedavá práca a blogovanie nie je o nič iné (keďže pri tom sedím).

Set obsahuje ochranný krém 60g, peeling 220g, vyživujúci krém 85g a stojí 49,20Eur.

mary kay saténové ruky ruce satin hands mary kay peeling saténové ruky satin hands mary kay peeling složení zloženie saténové ruky

Citrusovo-čajová parfumácia je nevtieravá, príjemná a slabá. Ak teda nemáte radi sladké vône, toto bude niečo pre vás. Vazelína v saténových rukách mala vždy svojskú vôňu akoby po slame, čo mi tiež vždy voňalo a v tejto rade tomu nie je inak. Čo ma však zarazilo je zmenená textúra peelingu. Kedysi bol hutný a riadne zrnitý, teraz je veľmi tekutý pričom zrniečka sú osadené v peelingu dosť na riedko. Mne osobne vyhovoval ten klasický viac.

mary kay satin hands cream krém saténové ruky mary kay krém zloženie složení mary kay vazelína zloženie ingredients mary kay saténové ruky

Skúšali ste niekedy niečo z rady Timewise či saténové ruky? Aké boli vaše skúsenosti? 🙂

Podobné články

1 komentár

  1. Klaudy's enjoyment hovorí:

    Z Timewise som mala len nejaké vzorky, no veľmi sa mi páčil gél na tvár. Saténové ruky mám v broskyňovej vôni, ktorú zbožňujem, a snažím sa aspoň raz do týždňa rukám tento relax dopriať 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.