Beauty Recenzie

Jednoduchá starostlivosť s bevola®

Každý má nedostatky, svoje chybičky krásy. Riešite ich? Ja sa občas trápim kvôli fľakom po akné, občasným vyrážkam, uhrom, klesajúcim viečkam či pribúdajúcim vráskam. Má to však zmysel sa tým zaoberať? Kozmetická značka Kauflandu bevola® hlása: Nerieš a staraj sa. A presne tak by to malo byť. Kaufland chce poskytnúť zákazníkom kupujúcim potraviny možnosť výberu dobrej kozmetiky za nízku cenu. Na jar som pre vás zrecenzovala odličovacie produkty tejto značky. Teraz som si doplnila zásoby o produkty na telo.

Sú dva produkty, ktoré mám doma kdekoľvek po ruke a keď idem von aj s čo i len najmenšou kabelkou, krém a balzám na pery musím mať so sebou. Ruky si krémujem takmer neustále. A tento vazelínkový hydratačný krém ma okamžite dostal! Napriek mastnejšej konzistencii sa veľmi dobre vstrebáva a ruky úžasne hydratuje.

Krém na telo s Q10 má príjemnú dobre roztierateľnú konzistenciu. Nie je veľmi hutný a nijako špeciálne parfemovaný, čo mi vyhovuje. Nepotrebujem umelé parfumácie produktov pripomínajúce ovocia a iné koreniny, produkt má pre mňa primárne fungovať.

Ak nečítate môj blog prvý krát, isto viete, že deodoranty vyhľadávam bez obsahu hliníka. Chcela som teda vyskúšať tento sprejový s vôňou exotiky. Je príjemný, nedráždi, no keďže to nie je antiperspirant, nevydrží celý deň. Mne to však nevadí, pretože takúto sprejovú formu deodorantu nosievam so sebou v kabelke a v prípade potreby ho použijem druhý krát.

Zubná pasta od bevola® je rovnako príjemná a nevtieravá ako ich ostatné produkty. Nie je prehnane štiplavá ani extrémne penivá, čo ju robí dobrou voľbou aj pre citlivejšie zuby. Skúšali ste už niektorý z produktov od bevola®? Ako sa vám táto kozmetika pozdáva?

bevola kaufland starostlivost telo recenzia recenze skusenost bevola kaufland starostlivost telo recenzia recenze skusenost krem na ruky bevola kaufland starostlivost telo recenzia recenze skusenost telove mlieko q10 bevola kaufland starostlivost telo recenzia recenze skusenost deodorant bez hlinika bevola kaufland starostlivost telo recenzia recenze skusenost zubna pasta bez sls

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.